Dabar vieno vakaro žvaigžde tapusi Laura Simpson ragina nėščią futbolininko žmoną atleisti vyrui, nes viskas nebuvo taip jau blogai.

Laura Simpson, vieniša mama, auginanti vieną vaiką ir gyvenanti netoli Mančesterio davė interviu „MailOnline“, kur sako, kad būtų mielai permiegojusi su W. Rooney. Tačiau jį areštavo pareigūnai, kai sugavo girtą prie vairo praėjusio penktadienio paryčiais.

Bet kuriuo atveju, žaibiškai visame pasaulyje išgarsėjusi britė tikina, jog ji nenorėjo sugadinti W. Rooney ir jo žmonos santuokos, o jų bučiniai ir glamonės tebuvo linksmybės.

Tačiau išduotai besilaukiančiai 31-erių Coleen Rooney tai jokia paguoda. Moteris šiuo metu galvoja apie skyrybas ir jaučiasi pažeminta.

W. Rooney buvo sustabdytas policininkų, kuomet vairavo L. Simpson automobilį.

Tai jau ne pirmas kartas, kuomet futbolo žvaigždė išduoda žmoną, su kuria santuokoje gyvena devynerius metus. Anksčiau išaiškėjo, jog jis mėgsta naudotis prostitučių paslaugomis, tačiau C. Rooney sugebėjo vyrui atleisti.

Atleisti turėtų iš šįkart, bent jau taip pasielgti ją ragina meilužė L. Simpson.

„Aš suprantu, kad ji supykusi dėl vyro arešto, tai buvo kvaila ir jam nereikėjo išgėrus sėsti prie mano automobilio vairo. Tačiau ji negali kaltinti dėl to, kas tarp mūsų įvyko, nes viskas nebuvo rimta, mes tiesiog linksminomės. Mes tiesiog tik bučiavomės ir glamonėjomės“, – spaudai sakė L. Simpson.

Tuo tarpu besilaukiančios C. Rooney artimieji ragina palikti neištikimą vyrą.

„Tuo metu nei aš, nei jis negalvojome apie C. Rooney“, – apie linksmybes tą nelemtą vakarą pasakojo šlove besimėgaujanti 29-erių meilužė.

„Matau, jog visa tai atrodo blogai, bet ji neturėtų ant jo pykti“, – sakė L. Simpson ir atskleidė, jog Coleen bandė šnipinėti ją socialiniuose tinkluose.

Tiesa, žurnalistams kilo įtarimų, kad tai nebuvo pirmasis W. Rooney ir L. Simpson nuotykis. Pastarąjį mėnesį vieniša mama, dirbanti nekilnojamojo turto vadybininke, net dviems bičiuliams nupirko atostogas Dubajuje.

Brunetė neslėpė, jog futbolininkui labai patiko jos silikoninės krūtys, todėl jis vis jas lietė, tuo pat metu pora bučiavosi. Vakarėlis vyko Češire.

Veiksmas ir vyko L. Simpson VW Beetle automobilyje, kad niekas iš aplinkinių nematytų.

"Mes tik norėjome nuvažiuoti kažkur tolėliau nuo vakarėlio ir ten buvusių žmonių", - pasakojo meilužė. Tuomet juos ir sustabdė policija.

W. Rooney leidžiamą girtumo ribą viršijo net tris kartus.

Rooney šeima augina tris berniukus, o sportininko turtas vertinamas 80 milijonų svarų sterlingų. Todėl manoma, kad jei ketvirto vaiko besilaukianti Coleen nuspręstų skirtis, sutuoktinių kova teisme būtų itin arši.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)