Tatarstano mieste Bugulmoje gimusi 34-erių atlikėja fiziškai, atrodo, visiškai nepasikeitė. Tos pačios ilgesingos akys, tie patys juodi plaukai ir liekna figūra. Alsu Safina, o dabar jau Abramova, būdama visai jauna tapo atlikėja ir televizijos laidų vedėja.

Rusijos totorė greitai skynėsi kelią į klausytojų širdis ir pelnė vis daugiau žiniasklaidos dėmesio. Žinoma moteris niekada neslėpė, kad tai tapo nelengvu išbandymu žinomumu ir privertė ne kartą apsvarstyti savo vertybių skalę.

Dar būdama 15-os metų amžiaus ji nusifilmavo muzikiniame vaizdo klipe „Žiemos sapnas“ ir taip tapo žinoma visoje šalyje. Bendraamžės pavydėjo jai grožio ir stengėsi būti kuo panašesnės į garsiąją atlikėją, o tuo tarpu Alsu į mokyklą spėdavo ne visada. Tarp gastrolių, koncertų ir vakarėlių laiko mokyklai ir namų darbams pritrūkdavo, todėl vėliau tekdavo atsigriebti už prarastą laiką, skelbia cosmo.ru.

2000 metais ji dalyvavo „Eurovizijos konkurse, kur liko antra, tačiau po šio visame pasaulyje populiaraus konkurso ji tapo tik dar populiaresnė. Padaugėjo ir koncertų užsienyje, o sugrįžus į gimtąją Rusiją jos laukdavo gerbėjų minia, rašoma starhit.ru.

Pasiturinčioje šeimoje augusi Alsu ne kartą užsiminė ir apie žvaigždžių ligą, kurios išvengti nepavyko ir jai. „Ne kartą man artimieji sakė, kad jau užriečiau nosį, nors pati to ir nepastebėjau. Galbūt tai ir buvo tiesa, bet pripažinti buvo labai sunku. Draugai vienu metu neberūpėjo ir maniau, kad visas pasaulis sukasi tik aplink muziką, sceną ir šou pasaulį. Kaip aš tuo metu klydau“, – yra sakiusi ji.

Tačiau jau po šešerių metų ji sutiko būsimą savo vyrą Janą. Penkeriais metais vyresnis vaikinas tuomet apgaubė ją dėmesiu ir rūpesčiu, tad neilgai trukus jauni žmonės pradėjo vienas kitam jausti šiltus jausmus. Tiesa, atlikėja ne kartą sakė, kad vyro rūpestis ir noras ją pakeisti kartais pakišdavo koją jos pačios jausmams, tačiau laikui bėgant jie įrodė, jog yra tvirta pora ir po dvejų metų sulaukė šeimos pagausėjimo.

Девочки так устроены, что не могут быть без внимания. Сперва это внимание идёт от родителей. Потом от сверстников, поклонников и ухажеров. Потом от потенциальных партнёров, а потом от детей. Важно не что ты подарил и сколько потратил, по-настоящему важно, что ты в это внутренне вложил и как часто думал о человеке. Важно не сколько у тебя побед за спиной, статусов и достижений, по-настоящему важно и значимо - обнимаешь ли ты её на ночь, засыпая под её дыхание, и осталось ли в тебе то прежнее тепло, внимание и трепет, когда вы рядом. По-настоящему важно не дело всей твоей жизни, пусть оно и любимое и ты в нем себя нашёл - это всего лишь пыль восприятия нашего эго, по-настоящему важно дарить и получать любовь, заботиться и видеть заботу, писать банальные смс-ки "скучаю" и лететь с работы туда, где всегда ждут и где уютно. По-настоящему важно лишь одно в жизни, стал ли ты счастливым человеком или нет. А счастье никаким материальным и трендовым миром не измеряется. У счастья такое неумытое, но такое родное лицо на соседней подушке, запах горячих ночей и одно большое "одеяло" на двоих, где всегда тепло, уютно и обнимут. У счастья нет цены и его нельзя придумать. Счастье рождается в сердце, а чтобы оно там появилось, до этого должна прийти любовь как к ближнему, так и к миру, в целом. Любовь нельзя купить и позаимствовать, эта самая хрупкая и редкая материя, её аналогов в жизни много, как и в мире fashion полно копий под бренды, но создатель всегда есть истина, так же как и любовь в вашем сердце, ведь если она пришла, вы её ни с чем уже не перепутаете❤️ #ФилософияЖизни #Любовь #Счастье © @rita_akmalova

Публикация от АЛСУ❤️ALSOU Official Instagram (@alsou_a) Июл 16 2016 в 8:41 PDT

Los Andžele gimus dabar jau dešimtmetei Safinai atlikėjos gyvenimas pasikeitė kardinaliai. Ji tapo ne tik pavyzdinga namų moterimi, tačiau ir buvo priversta išmokti dirbti įvairius buities darbus, rašo dni.ru.

Vėliau porai kilo problemų ir dėl pavydo, kuris aštrėjo su kiekvieno vaikelio gimimu. Alsu interviu metu yra pripažinusi, kad pavydėjo vyro dėmesio vaikams, o tai šeimoje sukeldavo konfliktus. Po metų gimė Mikaela ir poros santykiai ėmė braškėti. Na, o prieš metus pasaulį išvydus jauniausiai atlikėjos atžalai, paaiškėjo, kad porą iš tiesų kankina nesutarimai ir pavydas dėl vaikų.

Tapusi pasiturinčio bankininko žmona Alsu iš pradžių jautėsi tarsi patekusi į auksinį narvelį. Kurį laiką tokia pozicija ją visiškai tenkino, tačiau vėliau scenos moteris panoro sugrįžti į senus darbus ir bent retkarčiais koncertuoti, dalyvauti visuomeniniame gyvenime.

Sūnaus gimimas, galima sakyti, kardinaliai pakeitė jos gyvenimą dar kartą. Šiandien laiminga moteris stengiasi derinti visas savo gyvenimo sritis, nors apie didžiąją sceną nebesvajoja ir pripažįsta, kad noras kopti karjeros laiptais ir kuo daugiau pasiekti muzikoje liko giliai praeityje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)