400 prabangiomis suknelėmis ir smokingais pasidabinusių svečių dalyvavo kvapą atimančiose iškilmėse, kurios laimingai porai ir jų nuotakos tėvams atsiėjo 25 milijonus JAV dolerių. Susirinkusieji stebėjo kaip mylimieji vienas prieš kitam sakė vestuvių įžadus žiūrėdami tiesiai į Adrijos jūrą.

Renee Sutton ir jos sužadėtisnis Eliotas Cohenas surengė tradicines žydiškas vestuves, kurios buvo ruošiamos ištisas keturias dienas. Prieš pačias vestuves, kol svečiai dar rinkosi, choras dainavo modernias meilės dainas.

Milijardierius tėvas yra pripažintas 522-uoju turtingiausiu žmogumi pasaulyje. Jis į ceremoniją atvyko kartu su dukra veislinių žirgų traukiama karieta. Draugai ir šeima, kurie buvo nuskraidinti į Puglią tiesiai iš Niujorko, ceremonijos metu, norėdami parodyti, kokia prabanga juos supa, darėsi asmenukes.

Plojimais palydėti sužadėtiniai prie altoriaus atėjo pro sėdinčių svečių eiles. Ceremonijos vietoje buvo pastatyta ir šokių aikštelė. Nors viskas ir atrodė nepriekaištingai, tai pareikalavo nemažai darbo, mat visa pakyla, kur ir vyko vestuvės, buvo pastatyta ant akmenimis nusėto kranto.

Daugiau nei 100 vietinių gyventojų taip pat nepraleido tokio vaizdo ir rinkosi prie ceremonijos vietos, norėdami įamžinti vestuves ir savo akimis pamatyti, kaip švenčia pasaulio turtingiausieji.

Kalbama, kad šventėje pasirodė ir atlikėjos Madnna bei Lady Gaga. Tačiau oficialiai jokie kadrai dar niekur nebuvo publikuoti.

Suknele atvira nugara pasipuošusi nuotaka sulaukė daugiausiai susirinkusiųjų ir ceremoniją stebėjusiųjų dėmesio. Jauna moteris atrodė stulbinamai ir nė per žingsnį nesitraukė nuo mylimojo.

Vakarui pasibaigus dangų nušvietė įspūdingi fejerverkai. Jie ir baigė vakarą, kol visi svečiai ir artimieji buvo nuskraidinti į Bari oro uostą, iš kurio ir sugrįžo į Niujorką. Šie skrydžiai privačiu lėktuvu nuotakos tėvui atsiėjo 5 milijonus JAV dolerių.

Iš Olandijos tiesiai į ceremoniją atskraidintos gėlės papuošimams, o daugiau nei 400 svečių buvo apgyvendinti prabangiame penkių žvaigždučių viešbutyje, kuriame naktis kainuoja 500 JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)