39-erių moteris augina penkis vaikus, tačiau būtent dėl savo mažametės Princess auklėjimo yra sulaukusi daugiausiai piktų komentarų. Daugelis dvejoja, ar mažai mergaitei reikėtų naudoti suaugusioms moterims skirtą kosmetiką ir kasdien dažytis.

School holidays with my girl 👑💕 @dulciediamond

Публикация от Katie Price (@officialkatieprice) Июл 27 2017 в 3:59 PDT

Garbanė mergaitė ne tik naudoja kosmetikos priemones, tačiau ir klijuoja dirbtines blakstienas, o mama kasdien tvarko šviesius jos plaukus. „Ji per jauna tokioms šukuosenoms ir makiažui“, – prie naujausio vaizdo įrašo rašė sekėjai.

„Jai nereikia tiek makiažo. Ji yra princesė ir be makiažo. Natūrali. Jei ji nėra gražiausia mergaitė, kurią aš kada nors buvau matęs, tuomet nežinau, kas yra“, – įspūdžiais dalijosi kitas internautas.

👑

Публикация от Katie Price (@officialkatieprice) Авг 30 2017 в 2:30 PDT

Vaizdo įraše dainuojanti mergaitė atrodo pasitikinti savimi, tačiau daugeliui atrodo, kad toks didelis makiažo sluoksnis ir suaugusią moterį primenanti laikysena yra prastos priežiūros rezultatas.

@thismorning today with Princess and Junior hair by @carlbembridgehair and makeup by @fern_makeup

Публикация от Katie Price (@officialkatieprice) Авг 3 2017 в 5:07 PDT

Tačiau netrukus pasirodė ir modelio gerbėjai, kurie aršiai aiškino, jog mergaitė yra natūraliai įdegusi po atostogų, o ir jos pačios natūralūs plaukai yra banguoti, todėl nereikia daug pastangų norint išgauti tokias vešlias garbanas. Gerbėjai taip pat peikė ir sakančius, jog K. Price nesugeba auklėti savo vaikų.

Dar sausį K. Price pareiškė klydusi kuomet leido dukrai save mėgdžioti. Po keletos išpublikuotų jos nuotraukų mergaitei buvo pasiūlytas ir modelio darbas, tačiau mamos tai nenudžiugino. Nuotraukos ir vaizdo įrašai, kuriais dalijasi žinoma moteris taip pat nedžiugina ir jos buvusio vyro, kuris negaili kritikos savo vaikų mamai dėl keistų auklėjimo metodų.

Tačiau kito skandalingosios garsenybės išsišokimo ilgai laukti nereikėjo. Moteris ir toliau leidžia savo dukrai dažytis tarsi ji būtų suaugusi moteris ir netgi skatina ją didžiuotis natūralumu nespindinčiu įvaizdžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)