Vienas iš pretendentų – 18-ąjį gimtadienį atšventęs Danijos princas Nikolajus.

Jis – vyriausias karalienės Margarethe ir princo Henriko anūkas.

Prieš pat aštuonioliktąjį sūnaus gimtadienį princas Joachimas vietinei Dainijos žiniasklaidai sakė: „Neįtikėtina, kaip greitai bėga laikas, tačiau aš savo sūnui niekuomet nenurodžiau, ko jis turėtų imtis. Jo ateitis – jo paties rankose“.

Nikolajus – vyriausias princo Joachimo sūnus, kurio jis susilaukė kartu su jau buvusia žmona Alexandra. 1994 metais susituokusi pora pirmagimio susilaukė po penkerių metų santuokos, dar po trejų jų šeimą papildė dar vienas sūnus, princas Felixas.

2004 metais Nikolajaus tėvai nusprendė skirtis, tačiau netrukus vėl sukūrė šeimas. Su žmona Marie Cavallier princas Joachimas susilaukė dar dviejų vaikų: princo Henriko ir princesės Athenos.

Nikolajaus mama po skyrybų neteko titulo ir ištekėjo už Martino Jorgenseno. Deja, ir ši santuoka nutrūko.

18-ąjį Nikolajaus gimtadienį daniškoji karališkoji šeima paminėjo iškilmingos puotos metu antradienio vakarą. Šventėje dalyvavo ir jo mama Alexandra.

Leidinys „Vanity Fair“ skelbia, kad pilnamestystę Nikolajus atšvęs prabangioje puotoje, kuriai neprilygs nė didžiausios vestuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)