Kaip skelbia „Forbes“, 2016 metais visą Kardashian ir Jenner klano turtą papildžiusios pajamos buvo įvertintos 122,5 mln. JAV dolerių (maždaug 93,3 mln. eurų). Beje, į šią sumą nebuvo įskaityti nei Robo Kardashiano, nei Caitlyn Jenner uždirbti pinigai.

Kardashian ir Jenner sėkmės dešimtmečiui buvo skirta pagrindinė naujausio žurnalo „The Hollywood Reporter“ numerio publikacija. Jos autoriai pateikė keletą įžvalgų, susijusių su Kardashian ir Jenner finansais, be to, nurodė pagrindinius kiekvienos sesers ir motinos pajamų šaltinius.

Svetainėje thisisinsider.com pabandyta paaiškinti, kaip, o svarbiausia – kiek pinigų šeimos narėms pavyko uždirbti vien per praėjusius metus.

Kourtney Kardashian metų uždarbis – 10 mln. JAV dolerių: maždaug milijoną pavyko uždirbti iš reklamos

Vien už dalyvavimą laidoje „Kardashianų šeima“ Kourtney Kardashian kasmet uždirba po 4,3 mln. JAV dolerių (maždaug 3,5 mln. eurų), o pinigai, gaunami iš reklamavimo veiklos, taip pat gerokai papildo jos sąskaitas. Remiantis pramogų pasaulio įžymybėms skirtame leidinyje „The Hollywood Reporter“ skelbiamais duomenimis, tik per 2016 metus maždaug milijoną (829 tūkst. eurų) iš visos uždirbtos 10 mln. JAV dolerių (maždaug 8,3 mln. eurų) sumos Kourtney Kardashian pavyko susižerti reklamuojant įvairius gaminius ir rekomenduojant juos kaip kokybiškus.

Kaip rašoma „The Hollywood Reporter“, Kourtney Kardashian šiuo metu yra „SugarBearHair“ vitaminų, „Flat Tummy Tea“ arbatos ir „Pretty Little Thing“ drabužių kolekcijų ambasadore. Gerai pažįstamas jos veidas neretai sušmėžuoja ir „Manuka Doctor“ odos priežiūros produktų reklamoje.

Kris Jenner 11,5 mln. JAV dolerių užsidirbo ne tik gaudama atlygį už vaikų dalyvavimą realybės šou

Ir motinos, ir vadybininkės pareigas einanti Kris Jenner visada gali teisėtai pretenduoti į dalį savo vaikų uždirbamų pinigų. Kaip skelbiama „The Hollywood Reporter“, už laidos „Kardashianų šeima“ transliacijas tinklas E! kasmet jai sumoka maždaug 4,3 mln. JAV dolerių (maždaug 3,5 mln. eurų). Kaip tik tokią sumą gauna ir kiekviena šou dalyvaujanti jos duktė. Dukterys, beje, gali užsidirbti ir daugiau. Kiek būtent, lemia nuo reitingų priklausantys priedai.

Negalima pamiršti, kad Kris Jenner prie uždirbamų pinigų prisiduria ir iš kitos su verslu susijusio veiklos, pavyzdžiui, juvelyrinių dirbinių su dirbtiniais perlais linijos.


Khloe Kardashian uždirbo 15 mln. JAV dolerių: nemažą pelną atnešė džinsų prekės ženklas „Good American“

Khloe Kardashian 15 mln. JAV dolerių (maždaug 12,4 mln. eurų) pavyko susižerti įkūrus džinsais prekiaujančią įmonę „Good American“ ir reklamuojant įvairius gaminius socialiniuose tinkluose.
Realybės šou žvaigždė tvirtina, kad reklamuoja tik tuos daiktus, kuriuos tikrai naudoja arba vartoja. „Jei sakau, kad vartoju kokį nors produktą, vadinasi, iš tiesų tai darau, o ne kalbu vien dėl reklamos“, – 2016 metais sakė Khloe Kardashian leidiniui „Forbes“.

Remiantis „The Hollywood Reporter“ skelbiamais duomenimis, Khloe Kardashian priklausanti drabužių linija „Good American“ per pačią pirmą prekybos dieną atnešė milijoninę sumą siekiančias pajamas. „Good American“ įkūrėja užsidirba ir iš asmeninio realybės šou „Revenge Body“, kurį televizijos tinklas E! ketina transliuoti jau antrą sezoną.

Kendall Jenner uždarbis – 17 mln. JAV dolerių: 10 mln. – pajamos iš modelio darbo

Už kiekvieną socialiniame tinkle „Instagram“ skelbiamą apmokamą atvaizdą Kendall Jenner gauna išties apvalią sumą – 370 tūkst. JAV dolerių. Žurnale „The Hollywood Reporter“ pabrėžiama, kad ši pramogų verslo atstovė užima trečią vietą „Forbes“ sudarytame daugiausia uždirbančių modelių sąraše. Vien 2016 metais modelio darbo sutartys su tokiais prekių ženklais kaip „Estée Lauder“, „Calvin Klein“ ir „Marc Jacobs“ atnešė Kendall Jenner net 10 mln. JAV dolerių (8,3 mln. eurų) siekiančias pajamas.

Kendall Jenner kartu su seserimi Kylie leidžia ir savo vardo aprangos kolekcijas, nors kuriamų drabužių autorystė kartais ir sukelia diskusijų. Seserų veidus galima atpažinti ir „Kendall and Kylie“ žaidime bei programėlėje.


Kylie Jenner priklausantis prekės ženklas „Kylie Cosmetics“ padėjo uždirbti net 18 mln. JAV dolerių

Televizijos tinklu E! transliuojamo realybės šou „Life of Kylie“ žvaigždė, „Forbes“ teigimu, išties sėkmingai kraunasi turtus bendradarbiaudama su tokiomis bendrovėmis kaip „Puma“ ir „Topshop“. Nemažai pelno neša ir kosmetikos linija „Kylie Cosmetics“, iš kurios labiausiai verta išskirti lūpų priežiūrai skirtas priemones. Mados pramonei skirtame žurnale WWD nurodoma, kad per pirmuosius pusantrų metų nuo įkūrimo 2016-aisiais prekės ženklui „Kylie Cosmetics“ pavyko uždirbti 420 mln. JAV dolerių (maždaug 348,2 mln. eurų), todėl iki 2022 metų „Kylie Cosmetics“ turėtų atsidurti tarp milijardinėmis sumomis vertinamų prekių ženklų.

Pinigai į Kylie Jenner sąskaitas plūsta ir iš su seserimi Kendall vykdomų projektų. Kylie Jenner taip pat priklauso programėlė ir internetinė parduotuvė „The Kylie Shop“.

Kim Kardashian pajamos 2016-aisiais svyravo nuo 45,5 mln. iki 51 mln. JAV dolerių

Kardashianų vardo išgarsinimas – be jokio abejo, Kim Kardashian West didžiausias nuopelnas.
Ją „Forbes“ įvardijo kaip daugiausiai 2016-aisiais uždirbusią realybės šou žvaigždę, o jos sukauptą turtą įvertino 51 mln. JAV dolerių (maždaug 42,3 mln. eurų). Anot „The Hollywood Reporter“, Kim Kardashian pernai be vargo susižėrė 45,5 mln. JAV dolerių (maždaug 37,7 mln. eurų), kuriuos užsidirbo iš svetainės, programėlės, jaustukų „Kimoji“ ir įvairių gaminių reklamavimo.

„Sutarčių ir sandorių gerokai pagausėjo tada, kai daugiau įtakos įgijo socialiniai tinklai. Juose tikrai apstu vertingų dalykų ir žmonės juos mėgsta“, – sakė Kim Kardashian leidiniui „Forbes“ 2016 metais.

Kim Kardashian taip pat gali džiaugtis asmeninės grožio produktų linijos „KKW Beauty“ nešamu pelnu. Nuo įkūrimo dienos jau parduota bemaž 300 tūkst. šio prekės ženklo kontūravimo ir bronzantų komplektų už 14,4 mln. JAV dolerių (maždaug 11,9 mln. eurų).

Ši pramogų pasaulio diva gali duoti ir vieną kitą naudingą verslo patarimą. „Išties puiku, jei pavyksta iš anksto užsitikrinti pajamas, tačiau jei pasitiki savimi, turi visomis išgalėmis stengtis, kad jos atneštų kuo didesnius procentus“, – sakė Kim Kardashian leidiniui „Forbes“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)