Savo kūnu N. Scherzinger susirūpino dar būdama 14-os. Norėdama lieknesnių šlaunų Nicole išeidavo pabėgioti vidury nakties.

Viename interviu atlikėja pasakojo, kad valgymo sutrikimas ją tarsi įkalino ir pavogė jos laimę.

„Dabar kur kas lengviau priimu savo kūną. Aš visuomet buvau sau labai kritiška, nuo pat jauno amžiaus. Kai man buvo 14, aš pradėjau bėgioti. Išeidavau tiesiog vidury nakties, nes maniau, kad turiu tapti lieknesnė, o mano šlaunys turi atrodyti taip, kaip įsivaizdavau jas atrodančias.

Kai tapau „The Pussycat Dolls“ nare, noras turėti tam tikrą išvaizdą dar labiau sustiprėjo, nes grupės veikla turėjo tiek daug bendro su kūno demonstravimu“, – pasakojo Nicole.

Atlikėja pabrėžė, kad toks mąstymas ją tiesiog įkalino, neleido būti laiminga, pasitikinčia savimi ir turėti gražių atsiminimų.

Nicole Scherzinger taip pat pripažino, kad kurį laiką labai gėdijosi papasakoti apie savo ligą viešai. „Tačiau, kai galiausiai prabilau apie tai, supratau, kiek daug žmonių ši istorija padėjo“, – džiaugėsi Nicole.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)