MTV muzikos vaizdo klipų (VMA) apdovanojimuose žvaigždės raginamos pasireikšti nestandartiškai, siųsti atitinkamą žinutę. Savaime suprantama, šie kūrybingi asmenys į tokią užduotį žvelgia itin rimtai.

Tiesa, neretai žengiant neįprastu keliu rizikuojama paprasčiausiai persistengti.

Tokiais atvejais, kaip rašo eonline.com, aplinkiniai lieka nesupratę, kaip ir kodėl gimė idėja pasirinkti vienokį ar kitokį drabužį. Kita vertus, kas nerizikuoja, tas negeria šampano, tiesa?

Štai šių metų prasčiausią aprangą pasirinkę ceremonijos svečiai.

Farrah Abraham

Nors televizijos žvaigždės žvilgantys šlaunis siekiantys batai iš tikrųjų atrodo įspūdingai, vis tik baltos spalvos palaidinė ir kelnės kažin ar sudaro tinkamą derinį.

Farrah Abraham

Chantel Jeffries

Nors blizgi aktorės demonstruota suknelė nėra prastas pasirinkimas, vis tik patartina po tokio pobūdžio drabužiais vilkėti kūno arba juodos spalvos apatinius.

Chantel Jeffries

Cardi B

Reperės kreminės spalvos drabužių ansamblis prašosi būti papildytas botagėliu ir antkakliu. Vis tik tenka pripažinti, kad toks įvaizdis įžymybei kažin ar yra tinkamas.

Cardi B

Rory Krameris

Būtų sudėtinga tiksliai pasakyti, ar aktorius suvokė avintis du skirtingus batus – vieną seną ir vieną naują.

Rory Krameris

Sophie Beem

Dainininkės pasirinktas pižamą primenantis drabužių komplektas akivaizdžiai pernelyg laisvo stiliaus, vertinant progą, kuria buvo pasirinktas.

Sophie Beem

Jay Versace

Interneto įžymybė J. Versace atrodo neabejotinai gyvybingai dėl pasirinkto spalvingo drabužių derinio. Vis tik tenka pripažinti, kad varlytė ant kaklo – tai jau perteklinis akcentas.

Jay Versace

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)