Neseniai pozuodama žurnalui „V“ Kylie nenusimetė visiškai visų drabužių, tačiau perregimos geltona ir raudona „Fendi“ suknelės tikrai nepaliko vietos fanazijai. Kai kuriuose kadruose matyti ir speneliai.
Gerbėjai socialiniuose tinkluose po šiomis nuotraukomis komentuoja, jog galbūt tokiam žingsniui merginą paskatino ir vyresniosios sesers Kim pavyzdys. Vis dėlto dar visai neseniai ji interviu sakė, kad jaunystę ir grožį reikia užfiksuoti ir nekreipti dėmesio į kitų neigiamas reakcijas bei komentarus. Už itin atviras fotosesijas yra pasisakiusi ir garsiųjų sesučių mama.

@vmagazine X @nick_knight

Публикация от Kylie (@kyliejenner) Авг 25 2017 в 3:41 PDT

20-metė Kylie pozuoja sėdėdama ant studijos grindų ir stovėdama šonu. Žinomos merginos veidą puošia blizgučiai, kurie sukuria mistinės būtybės įvaizdį. „Iš tiesų tai buvo pirmoji mano tokia atvira fotosesija. Aš dažnai publikuoju atviras nuotraukas, bet niekada neišdrįsau padaryti kažko panašaus“, – pasakojo garsenybė.

Daugiau itin atvirų kadrų galite pamatyti čia.

K. Jenner išgarsėjo po to kai kartu su seserimis nusifilmavo realybės šou apie Kardashianų šeimą. Jauniausioji dinastijos atžala tapo tikra žvaigžde ir šį savo populiarumą vėliau išnaudojo rašydama knygas ir kurdama savo realybės šou. Šiuo metu jai priklauso ir drabužių bei itin populiari kosmetikos linijos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)