Federaliniai duomenys rodo, jog viso per pastarasias prezidento atžalos atostogas buvo įvykdyti trys mokėjimai – 54694,84, 39188,64 ir 23605,96 dolerio. Tai įvyko prieš dvi dienas, kai Tiffany ir Marla (jos mama) išsilaipino Portofine. Prieš tai jos dvi savaites praleido kruize šalia Italijos krantų, rašo dailymail.co.uk.

Happy Birthday dad @realdonaldtrump. I love you! 🎈

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Июн 14 2017 в 8:12 PDT

Tuomet moterys minėtame Šiaurės Italijos uostamiestyje praleido dvi dienas ir sekmadienį išvyko į paskutinę savo atostogų stotelę – Romą.

Įdomiausia, kad Marla ir Tiffany sugebėjo pasimėgauti atostogomis, neišleisdamos krūvos pinigų.

Panašu, kad JAV prezidento antroji žmona viešbutyje Romoje gyveno nemokamai ar bent jau gavo didelę nuolaidą. Dvi savaites po Tirėnų jūrą plaukiojusioje jachtoje moterys taip pat gyveno kaip savo bičiulio Chahrazado Rizko viešnios.

What an amazing evening! So grateful for all of the support! Looking forward to today 🇺🇸 Thank you @anne_bowen

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Янв 20 2017 в 7:03 PST

Tačiau motina ir dukra taip pat gavo didžiulę paramą iš Amerikos mokesčių mokėtojų. Būtent jiems teko apmokėti 117 489 dolerių ir 44 centrų sąskaitą už nuomotus automobilius, kuriais abi ir slaptosios tarnybos agentai važinėjo po Italiją.

Tačiau ši suma nublanksta prieš tuos pinigus, kuriuos už automobilių nuomą teko pakloti gegužės mėnesį, kai JAV prezidentas D. Trumpas su savo žmona Melania ir dukra Ivanka lankėsi Romoje ir Vatikane.

Gegužės 25 dieną, kai D. Trumpas atvyko į Romą, Valstybės departamentas tai pačiai automobilių nuomos bendrovei pervedė 802 335 dolerius ir 68 centus, o gegužės 27 dieną, kai delegacija išvyko iš Italijos, atliko dar tris papildomus mokėjimus.

Per šias operacijas buvo pervesta 904895,69, 81476,48 ir 168241,88 dolerio, taigi bendra, per dvi paras automobiliams išleista suma išsipūtė iki 1956949,73 dolerio.

🎉🇺🇸🎈

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Июл 3 2015 в 1:25 PDT

Agentai į Portofiną atvyko prieš dvi dienas, kai jame prisišvartavo jachta su Tiffany – pirmajai šalies dukteriai reikėjo didesnės agentų komandos, nes ji panoro atidžiau apžiūrėti miestą.

Nuotraukose matyti, kaip Portofine agentai pasitinka iš jachtos išlipančią Tiffany. Nė kiek nesutrikusi mergina pati nešėsi savo krepšį.

Būdamos Romoje, Tiffany ir Marla netgi apžiūrėjo Panteoną ir sukėlė kur kas mažesnį sujudimą negu gegužės mėnesį, kai toje pačioje vietoje lankėsi Ivanka ir Jaredas. Tuomet teko uždaryti aikštę, kad jie galėtų privažiuoti prie pat garsiosios šventyklos durų.

Marla socialiniame tinkle „Instagram" paskelbė nuotrauką, po kuria parašė: „Vakar ...pagaliau Romoje su savo mergaite".

Marla taip pat paviešino nuotrauką su savo viešbučiu Romoje. Tai jos sekėjams suteikė progą atidžiai įvertinti viešbutį „Parco dei Principi Grand Hotel & Spa".

Vienoje fotografijoje iš viešbučio vidaus motina ir dukra pozuoja marmuru išklotame viešbučio hole. Kitoje nuotraukoje jos įsiamžino su viešbučio savininku, už kurio aiškiai šviečia viešbučio iškaba.

Trečioji ir paskutinė fotografija buvo daryta poilsio zonoje ant viešbučio stogo, nuo kurio atsiveria vaizdas į tolumoje stūksančią Vatikano Šv. Petro baziliką.

„Praėjusį savaitgalį Romoje, leidžiant laiką su šeima, senais ir naujais draugais nuostabiajame #ParcoDeiPrincipi. Paskutinėje nuotraukoje iš mūsų balkono netgi galite įžiūrėti Vatikaną. Gamta ir senovinis miestas viename", - savo žinutėje rašė Marla.

Публикация от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) Ноя 13 2014 в 11:50 PST

Nors šio teksto gale nebuvo žymos, kad tai yra reklama, tiek žinutės nuotaika, tiek vaizdai kėlė įtarimų, kad Marla galėjo gauti nemenką nuolaidą už kelis pagiriamuosius žodžius šiam viešbučiui socialinėje žiniasklaidoje.

Ar Tiffany gyveno kartu su savo motina, ar apsistojo JAV ambasadoje, kur paprastai per vizitus Romoje gyvena JAV pirmosios šeimos nariai, neaišku.

JAV prezidentas D. Trumpas ir Tiffany sesuo Ivanka gegužės mėnesį per savo vizitą Romoje – pirmąją JAV administracijos užsienio kelionę – gyveno ambasadoje.

Visuomenė vis dažniau atkreipia dėmesį į tai, kad net ir jauniausiasis sūnus Barronas prisideda prie tėvo įvaizdžio gerinimo, dalyvauja oficialiuose priėmimuose ir, kalbama, kad prireikus padeda net ir personalui. Iš Tiffany tokios pagalbos Baltieji rūmai nesulaukia.

Žiniasklaidoje ši žinoma mergina ne kartą buvo išjuokta ne tik dėl neįprastos veido formos, tačiau ir gana laisvamaniško gyvenimo būdo. Pinigais mėgstanti švaistytis T. Trump savo socialinių tinklų paskyrose nevengia dalintis kadrais, kuriuose ji mėgaujasi prabangos prekėmis ir ypač brangiomis kelionėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)