Draugauja su garsenybėmis

Jo viloje Italijoje buvo apsistojęs aktorius Zacas Efronas. Tuomet tiek multimilijonierius, tiek aktorius sulaukė daug žiniasklaidos klausimų, kas juos sieja. G. Vacchi turi ir daugiau garsių draugų – visai neseniai jis šoko pagal J. Balvino dainą „Surprise" – su pačiu atlikėju.

Gerbia tiek B. Obamą, tiek D. Trumpą

Iš karto po 2016 metų JAV prezidento rinkimų turtuolis atskleidė, kodėl, jo nuomone, pasisekė būtent D. Trumpui. Esą D. Trumpas – „revoliucinga dvasia", demaskavusi šalies buržuazijos tikrąjį veidą. Nepaisant to, jis negaili gerų žodžių ir Barackui Obamai: „Amerikiečiai ne maži vaikai. Balsuodami už B. Obamą, pademonstravo brandą, jie išsirinko pirmąjį juodaodį prezidentą šalies istorijoje".

Smile therapy... #gvlifestyle @effek

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 23 2017 в 7:03 PDT

Jo merginos niekada neslėpė: domina ir jo pinigai

Trejus metus draugavęs su Giorgia Gabriele ir ne kartą kurstęs gandus apie jų santuoką Gianluca niekada nekalbėjo apie tai, kad net 17 metų buvo vedęs taip pat italę. Tačiau pora niekada nesusilaukė atžalų, o kartą dalyvaudamas televizijos laidoje jis prisipažino, kad tik sutikęs Gabrielę suprato, jog nori vaikų. Tiesa, pora neilgai trukus pasuko skirtingais keliais.

Žinoma, meilė iš pirmo žvilgsnio egzistuoja tik filmuose, todėl susitikę vakarėlyje jie pradėjo bendrauti kiek vėliau, o pasimatymai vis dažnėjo. Po beveik metų susitikinėjimo ir vienas kitą galiausiai pamilę jie pradėjo ne tik kartu gyventi, bet ir sužavėjo pasaulį savo aistringais šokiais. Tik kalbėdama su žurnalu „Libero Quotidiano" ji prisipažino, kad ją domino ne tik milijonieriaus draugija, bet ir nemenkas turtas.

Mountain Dancing season .. @jogiorgiajo @shakira @maluma #chantaje #shakira #maluma #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Дек 10 2016 в 4:22 PST

Vėliau milijonierius susitikinėjo su vos keturiolikos sulaukusia paaugle. Šie santykiai šokiravo visą pasaulį. Iš pradžių teisinęsis, kad tai yra jo dukterėčia, vėliau jis pripažino, jog juos sieja šis tas daugiau ir tai yra daugiu nei giminaitė. Šie santykiai tęsėsi keletą mėnesių ir, kaip spėjama, nutrūko dėl visuomenės ir artimųjų spaudimo.

I love you bambi❤️ @gutierrezary #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 15 2017 в 9:30 PDT

Ant gražuolio turtuolio rankos nuotraukose galima pamatyti tatuiruotę „ti amo mia", kuri skirta jo buvusiai mylimajai Giorgiai Gabriele. G. Vacchi turi daug tatuiruočių ir būtent dėl jų neretai lyginamas su kitu garsiu mergišiumi Danu Bilzerianu. Tačiau buvusiai mylimajai skirtos tatuiruotės naikinti jis neketina.

Bambi❤️ @gutierrezary

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 3 2017 в 3:36 PDT

Šiuo metu turtuolis susitikinėja su Ariadna Gutierrez, kuri visame pasaulyje išgarsėjo dar 2015 metais, kai per klaidą buvo karūnuota grožio konkurso „Mis Visata" nugalėtoja. 23 metų kolumbietė pastebėta leidžianti laiką su turtuoliu iš Italijos G. Vacchi, o vėliau socialiniais tinklais aktyviai besinaudojantis milijonierius savo paskyroje pasidalijo ne viena judviejų nuotrauka, sakydamas, kad tai santykių pradžia ir tikri jausmai. Vėliau esą jie lankėsi Majamyje, JAV Floridos valstijoje.

Jis dievina „Vespa" motorolerius

G. Vacchi gali įpirkti visus brangiausius pasaulio automobilius, tačiau lieka ištikimas senoms geroms „Vespoms". Nors jo garaže gausu ne tik brangių automobilių, bet ir motociklų ir net lėktuvas, motoroleriams jo širdyje tenka ypatinga vieta. Be to, 49-ojo gimtadienio proga mylimoji Giorgia jam padovanojo ne ką kitą, o vintažinę „Vespą". Beje, turtuolis motoroleriais ne tik važinėja, bet ir krečia įvairias kvailystes, pavyzdžiui, yra važiavęs po vandeniu.

Reversing roles #gvlifestyle #harleydavidson #vespa

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 13 2016 в 4:19 PDT

Per plauką nemirė nuo bakterinės infekcijos

Šiais metais G. Vacchi pasigavo sunkią infekciją ir per plauką išvengė mirties. Žavusis turtuolis smarkiai karščiavo. Medikai jam diagnozavo Necrotizing Fascitis. Spėjama, kad užkratą galėjo pasigauti įsidūrę. Kaip pasakojo G. Gabriele, neišgyvena net 70 proc. užsikrėtusiųjų. Laimei, G. Vacchi pavyko, ir dabar jis jaučiasi geriau nei bet kada.

Kartu su buvusia mylimąja filmavosi Gruzijos banko reklamoje

Panašu, kad turtuolis garsus ne tik šokiais. Tarptautinės verslo bendruomenės dėmesį jis atkreipė ir nusifilmavęs kalėdinėje Gruzijos banko reklamoje. Ir ne vienas, o kartu su mylimąja. Reklamoje pora atlieka savo mėgstamiausius šokius. Turtuolis persirengęs Kalėdų seneliu, o jo buvusi gyvenimo draugė G. Gabriele – pasipuošusi suknele.

😉💪🏽 #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 10 2017 в 10:49 PDT

Neblogai žinomas didžėjus

G. Vacchi turi tikrai ne vieną ir net ne du talentus. Vienas iš jų itin netikėtas. Pasirodo, jis gana garsus ir nemažai pasiekęs didžėjus, grojantis ne tik viešuose renginiuose, bet ir privačiuose vakarėliuose. Viena iš didžiausių švenčių, kur jis buvo atsakingas už muziką, buvo Naujųjų metų vakarėlis Šveicarijos viešbutyje „Ultima Gstaad". Vakarėlis, kuris vadinosi „Gatsby Party" sutraukė daug garsių žmonių. Bilietas į šį vakarėlį kainavo net tūkstantį dolerių.

Iš kur G. Vacchi pinigai?

Didžiąją dalį turto G. Vacchi paveldėjo. XX amžiaus 7-ąjį dešimtmetį jo tėvas įkūrė IMA korporaciją. Bendrovė, kuri šiuo metu verta daugiau nei 2 mlrd. dolerių – konglomeratas, valdantis daug skirtingų prekės ženklų (maisto produktų, vaistų, net automobilių). Remiantis „The Squander" skaičiavimais, G. Vacchi turtas šiuo metu siekia apie 400 mln. eurų.

What a night my friend.. 😂😂 @luisfonsi #gvlifestyle

Публикация от Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) Авг 9 2017 в 12:27 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)