„Sunku žiūrėti, kaip jis kenčia ir vargsta dėl senstančio kūno, tačiau esu labai laimingas, kad visos bėdos fizinės, o ne psichinės“, – pridūrė „Playboy“ imperijos įkūrėjo sūnus.

Balandį H. Hefneriui sukako 91 metai. Prieš pat gimtadienį sūnus viešai prabilo apie prastėjančią tėvo sveikatą.

„Tėvas visada juokauja: jeigu „Playboy“ vila būtų tavo namai, nejau norėtum kur nors iš jos eiti? Tiesa ta, kad jis turi rimtų bėdų su nugara. Kita vertus, nieko keisto, juk jam virš 90 metų. Jis vis tiek iš paskutiniųjų džiaugiasi gyvenimu viloje“, – teigia C. Hefneris.

Prieš metus vila buvo parduoda už 100 mln. dolerių, tačiau „Playboy“ imperijos įkūrėjas ir toliau joje gyvena.

Panašu, kad 25 metų C. Hefneris seka tėvo pėdomis. jis neseniai tapo „Playboy Enterprises“ kūrybos vadovu ir ketina pritaikyti „Playboy“ savo kartos poreikiams.

„Noriu sukurti kažką, kas atspindėtų mano kartą. Kažką tokio, ką įvertintų ir po manęs atėjusi karta“, – ambicijų neslepia H. Hefnerio sūnus.

Be to, nepaisant fakto, kad buvo sukurti net šeši sezonai „Girls Next Door“ (laidos, pasakojančios apie gyvenimą „Playboy“ viloje) ir jie tikrai patikę jaunai auditorijai, anot C. Hefnerio, laida tikrai nepagerino „Playboy“ įvaizdžio.

Galvodamas apie „Playboy Enterprises“ ateitį, Cooperis konsultuojasi su netikra seserimi Christie. „Ji mane supranta geriau nei bet kas kitas“, – apie seserį, kuri prieš ta bendrovei vadovavo beveik du dešimtmečius, kalba Cooperis.

2015 metais „Playboy“ paskelbė, jog žurnale nebepublikuos nuogų moterų nuotraukų. Dabar C. Hefneris sako, kad yra vienas žmogus, kurio atvaizdo žurnale nebus – bent jau artimiausiu metu.

„Mes jo negerbiame. Man asmeniškai gėda, kad šis žmogus kažkada buvo ant mūsų žurnalo viršelio“, – apie JAV prezidentą Donaldą Trumpą sakė C. Hefneris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)