Viešai prieinami duomenys rodo, kad muzikantų pora pasiėmė paskolą būstui, siekiančią 52,8 mln. dolerių, pirmadienį pranešė laikraštis „LA Times“.

Kadangi palūkanos siekia 4 proc., kiekvieną mėnesį 30 metų jiems teks mokėti po 252 075 dolerius.
Šis pirkinys yra brangiausias 2017 metais Los Andželo apygardoje. Pagal savo vertę jis pralenkė muzikos magnato Davido Geffeno 85 mln. dolerių vertės sutartį, kuria jis įsigijo kompleksą Karbon Biče.

Beyonce ir Jay-Z namai

2787 kv. m ploto moderni vila, kurią suprojektavo Deanas McKillen, pastatyta 0,8 ha ploto sklype aukštai kalnuose. Ją sudaro iš viso šeši skirtingi statiniai.

Aptvertoje teritorijoje yra keturi lauko baseinai, SPA ir sveikatingumo centras.

Iš bendro naudojimo erdvių stiklinėmis sienomis atsiveria panoraminiai Los Andželo vaizdai. Stiklinės durys ir langai yra neperšaunami.

Beyonce ir Jay-Z namai

Tarp kitų patogumų yra kambarys žiniasklaidai, daugybė pramoginių zonų lauke, krepšinio aikštelė ir patalpos darbuotojams.

Prabangus kompleksas turi ir garažą 15-ai automobilių.

Nuo birželio 13 dienos, kai susilaukė dvynių Rumi ir Siro, Jay Z ir Beyonce už 400 tūkst. dolerių nuomojosi vieną būstą Malibu.

13 kambarių namas, vadinamas „La Villa Contenta“, turėjo iš viso 1480 kv. m gyvenamojo ploto, svečių namą, teniso kortą ir baseiną. Iš jo atsiverdavo platus vaizdas į vandenyną.

Jay Z ir Beyonce dukrelei Blue Ivy sausio mėnesį sukaks šešeri metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)