Jautrios žinutės nuotraukoje 43 metų madų dizainerė glaudžiasi prie 18 metų modelio ir atrodo susigraudinusi. „Mes visi taip didžiuojamės tavimi, Brooklynai“, – nuotrauką komentavo V. Beckham.

„Nuostabūs A lygio rezultatai ir studijos koledže. Mes tave labai mylime ir tavęs pasiilgsime #yesiamcrying #emotional“, – rašė dizainerė.

Jaunasis mados fotografas, šią vasarą išleidęs savo pirmąjį fotografijų albumą „What I See“ („Ką aš matau“), Parsonso dizaino mokykloje studijuos fotografiją. Šioms studijoms jis gavo stipendiją.

Victoria nebuvo vienintelė Beckhamų šeimos narė, kurią užvaldė emocijos. Brooklyno 14 metų brolis Romeo taip pat pasidalijo jautriu atsisveikinimu.

„Brooklynai, aš tavęs taip pasiilgsiu xx didžiuojuosi tavimi ir negaliu patikėti, kad taip toli nuėjai! Sėkmės Niujorke!“, – po nuotrauka iš Ledų muziejaus, kuriame pramogavo kartu su Brooklynu, rašė Romeo.

Brooklynas rugpjūčio mėnesį žurnalui GQ atskleidė, kad ketina persikelti į Niujorką.

„Nervinuosi, o mano mama liūdi, kad išvyksiu, – sakė jis. – Tačiau tai tikrai jaudinanti patirtis. Kol kas gyvenu šiuo momentu. Nemanau, kad Niujorko gyventojai mane erzins. Jaučiuosi taip, tarsi ten nuvykęs sutiksiu senus viso gyvenimo draugus. Kažkas panašaus“.

Tame interviu paaiškėjo, kad Brooklyno tėtis, 42 metų Davidas Beckhamas pirmąją kamerą jam įdavė prieš ketverius metus, kai jam buvo 14 metų, o mama Victoria pastūmėjo sūnų į mados sferą.

„Per savo mamos madų šou fotografuoju užkulisius. Man patinka tai daryti, bet mano mama sako: „Eik fotografuoti modelių!“. Tačiau aš šiek tiek kuklinuosi“, – pasakojo Brooklynas.

„Taigi turėjau nufotografuoti pirmuosius du modelius ir tada jau pripratau“, – pridūrė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)