Su Tyga Kylie susitikinėjo net trejus metus, kol galiausiai balandį nusprendė santykius nutraukti dėl bendrų nesutarimų. Kalbama, kad pora iš pat pradžių turėjo daug nesutarimų ir nuolatos pykosi dėl nesutapusių požiūrių į gyvenimą ir santykius, skelbia metro.co.uk.

Reperis aiškino, kad galiausiai dėl nuolatinių pykčių išblėso ir aistra. Galiausiai, pati K. Jenner patvirtino, jog net ir po skyrybų su buvusiu mylimuoju išlaiko artimą ryšį.

„Tarp mūsų nebuvo nieko neigiamo. Mes visada turėjome ryšių. Mes nusprendėme. Na, aš nusprendžiau, kad esu pernelyg jauna rimtiems santykiams. Nenoriu žvalgytis atgal ir galvoti, kad jis kažką iš manęs paėmė. Jis tiesiog nėra mano tipo žmogus.

Taip pat manau, kad būtų keista vaidinti, jog viskas gerai ir nieko nenutiko. Nebijau, kalbėti apie tai atvirai. Santykiai gali labai įskaudinti. Ypač kai žmonės tokie skirtingi".

Šiuo metu garsenybė susitikinėja su Travisu Scottu. Naujasis vaikinas ją ne tik apipylė dovanomis ir gėlėmis, tačiau ir apdovanojo nuolatiniu dėmesiu, kurio merginai taip trūko. „Tikiuosi, kad žmogus, su kurio šiuo metu susitikinėju, yra apsėstas manęs. Sunkiausia dalis turint santykius yra tai, kad juos aptarinėja visur ir visi seka, su kuo susitikinėju, kaip klostosi santykiai", - pasakojo žinoma mergina.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)