10 metų dirbęs kartu su Deanu Martinsu jis filmavosi 16-oje filmų, kur ir pelnė populiarumą. Nusifilmavęs filmuose „The Bell Boy", „Cinderfella" ir „The Nutty Professor" jis tapo geriausiai apmokamu aktoriumi visame Holivude, skelbia usmagazine.com.

Sužinojusi apie garsenybės mirtį žinoma aktorė Whoopi Goldberg savo socialinio tinklo paskyroje parašė: „Laimėjimas rojui, bet didelė netektis komedijai".

Komedijų aktorei antrino ir kino žvaigždė Williamas Shatneris, kuris rašė, jog „ši diena yra daug mažiau linksma".

Garsusis šių dienų komikas Jimas Carrey, kurio vaidmenims didelę įtaką padarė J. Lewiso darbai, sakė: „Jerry Lewisas buvo nepaneigiamas genijus, nepastebimai palaiminęs šiandienos komediją. Aš esu, nes jis buvo".

Holivudo žvaigždės gedi žinomo aktoriaus, kuris padarė neįtikėtiną įtaką komedijos žanrui ir skiria gražiausius žodžius žvaigždei atminti. Taip pat prisimenami ir žymiausi jo darbai, praeitis ir laimėjimai.

J. Lewisas gimė Naujajame Džersyje ruso ir žydės šeimoje. Abu jo tėvai dirbo šou pasaulyje, tad ir toks sūnaus pasirinkimas nieko nenustebino. Dar būdamas 5-erių jis pirmąkart pasirodė didžiojoje scenoje kartu su savo tėvais. Vėliau pasirodydavo baruose, naktiniuose klubuose, o pradėjus augti populiarumui jį buvo galima išvysti pasirodant ir kine.

Vėliau jis taip pat siekė tapti rašytoju ir tapęs geriausiai apmokamu aktoriumi laiką leido rašydamas memuarus bei knygas apie aktorystę.

Tiesa, dar 2007-aisiais jam teko viešai atsiprašyti dėl savo netinkamų juokelių apie seksualinės mažumas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)