Šventės mastas Niujorke gyvenančiai princesei buvo gana standartinis, nes aukštuomenės mergina pratusi dalyvauti išskirtiniuose vakarėliuose, kur viešnios yra pasipuošusios prabangiausiomis ir madingiausiomis suknelėmis, rašo „This is Insider“.

Savo madingo pasaulio ir prabangių kelionių akimirkomis princesė dalijasi su 120 tūkst. savo sekėjų socialiniame tinkle „Instagram“.
Maria-Olympia yra Graikijos kronprinco ir kronprincesės dukra. Ji yra vyriausia iš penkių vaikų ir vienintelė dukra šeimoje.

Šiuo metu ji gyvena Niujorke ir studijuoja fotografiją prestižinėje „Parsons“ dizaino mokykloje. O kai nestudijuoja, ji dirba modeliu.

Jos spintoje – daugybė dizainerių sukurtų rūbų, o kontaktų knygoje – garsenybių. Tad į daugybę vakarėlių ji tikrai turi, ką apsirengti.

Princesė taip pat dažnai keliauja. Ji gimė Graikijoje, užaugo Londone, o internatinę mokyklą baigė Šveicarijoje. Kai tik gali, ji visuomet grįžta į gimtąją Graikiją.

Atostogoms kilmingoji graikė renkasi pačias egzotiškiausias pasaulio vietas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)