S. Williams sako pastojusi neplanuotai ir dabar kasdien turi leistis kraują skystinančių vaistų, nes nėštumas didina kraujo krešulių riziką.

Pastoti ji bijojo, bet sako, pati save nustebinusi, nes pasijuto labai rami, sužinojusi apie savo nėštumą.

Pora dar nežino kūdikio lyties. Sužadėtinis tiki, kad gims berniukas, o S. Williams įsitikinusi, kad laukiasi mergaitės.

„Praėjus dviem savaitėms po to, kai sužinojome apie mano nėštumą, žaidžiau turnyre „Australian Open“. Pasakiau Alexisui, kad turi būti mergaitė – žaidžiau 38 laipsnių karštyje, apskritai niekada nesijaučiau prastai. Moterys šiuo požiūriu tvirtos“, – sakė ji.

Būdama nėščia S. Williams laimėjo rekordinį 23-ią „Didžiojo kirčio“ („Grand Slam“) serijos titulą. Šiuo metu ji laikinai nežaidžia ir visą dėmesį skiria nėštumui.

Savaitgaliui pas ją į Floridą buvo atskridęs sužadėtinis, bet ji nesutinka kartu apsigyventi, kol jie nesusituokę. S. Williams statosi namą Floridoje, bet po vestuvių ketina persikelti į San Fransiską pas A. Ohanianą.

Šiuo metu S. Williams yra aštuntą mėnesį nėščia. Jos bičiulė Meghan Markle įsitikinusi, kad draugė bus nuostabi motina. Aktorė, kuri draugauja su princu Harry, sakė žurnalui „Vogue“: „Ji bus nuostabi mama. Pati geriausia, nes ji sugeba suderinti tvirtumą ir jautrumą.“

Ne per seniausiai S. Williams pradžiugino savo gerbėjus linksmomis nuotraukomis iš kūdikio sutiktuvių vakarėlio, kuriose vilkėjo praėjusio amžiaus šešto dešimtmečio stiliaus drabužius ir buvo įsirišusi į plaukus didelį raudoną kaspiną. Vakarėlyje dalyvavo Eva Longoria, Ciara, La La Anthony, Angie Beyince ir Kelly Rowland.

Balandžio viduryje S. Williams paskelbė socialiniuose tinklalapiuose, kad yra 20-ą savaitę nėščia, nuo to laiko instagrame ji su pasididžiavimu rodo savo pilvą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)