LKL sezono uždarymo pokylyje pasirodžiusi M Marmaitė ant piršto mūvėjo auksinį čempiono žiedą. Tąkart M. Motumas teigė, kad ateityje dar ras mylimajai sužadėtuvių žiedą ir, regis, jį jau rado. Apie tai džiaugsmingai savo „Instagram“ paskyroje pranešė pati Martyna.

„Pasakiau TAIP! Taip savo geriausiam draugui, partneriui ir mėgstamiausiam žmogui šioje planetoje. Tam, kuris kasdien verčia mane geresniu žmogumi. Vis dar negaliu visu tuo patikėti!“, – džiaugsmu tryško mergina.

A post shared by Martyna Marmaite (@missmarmaite) on Aug 14, 2017 at 10:39pm PDT

M. Marmaitė studijavo sporto verslo vadybą, tad praktiką pasirinko atlikti „Žalgirio“ klube. Vėliau mergina sulaukė ir darbo pasiūlymo. Be marketingo, komunikacijos ir socialinių medijų specialistės, Martyna dar užėmė ir „Žalgiris TV“ vedėjos pareigas.

„Pirmomis dienomis ji ėmė iš manęs interviu ir paklausė, kaip aš vertinu Lietuvos moteris. Atsakiau, kad yra daug gražuolių. Jau tada buvo pirmoji kibirkštis, – pažintį 2015-ųjų rudenį prisiminė B. Motumas, pats tų metų vasarą po poros sezonų Italijoje ir Australijoje su „Žalgiriu“ pasirašęs dvejų metų sutartį.

– Man ji pasirodė labai miela, todėl per „Instagram“ pasiūliau nueiti pavakarieniauti ir ji sutiko. Bėgant mėnesiams mūsų kassavaitinių pasimatymų skaičius vis didėjo – eidavome pavalgyti, pasivaikščioti į miestą ar į kiną. Pradėję vis dažniau susitikinėti ėmėme draugauti.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)