Tiesa, ne tik kilstelti antakį, bet ir išsižioti iš nuostabos vertė renginio metu kilęs sąmyšis. Paskutinę minutę Miley Cyrus įspėjo organizatorius, kad negalės dalyvauti apdovanojimuose. Ši žinia susirinkusiems buvo pranešta tiesiog scenoje.

Šiuos apdovanojimus praleido kone visos garsiausios ir laukiamiausios asmenybės. Štai Chrisas Prattas į apdovanojimus gerokai vėlavo, o Bruno Marsas, Gal Gadot, Beyonce, Zacas Efronas bei Ariana Grande tiesiog nepasirodė.

Tačiau visas vakarėlis pradedamas stebėti nuo raudonojo kilimo, tad kviečiame apžvelgti šį kartą labiausiai pro šalį prašovusias garsenybes.

Naya Rivera, anot užsienio žiniasklaidos, pasirinko per daug džinsinio audinio. Puertorikiečių kilmės JAV atlikėja pasirinko džinsinius marškinius pūstomis rankovėmis, plėšytus džinsus ir visą derinuką pagardino baltais smailianosiais aukštakulniais bei sagtelėmis dekoruotu diržu.

Naya Rivera

46-erių Perrey Reeves pademonstravo it nulietą figūrą pasipuošusi vos krūtinę dengiančia palaidine bei žemę siekiančiu sijonu. Tiesa, užsienio stilistams užkliuvo kiek pasenęs drabužėlio dizainas ir šį sezoną ne itin madingas audinio marginimas...

Perrey Reeves

16-metė šokėja Kalani Hilliker išties gali pasigirti pavydėtina figūra, tačiau jos pasirinkimas – klasikinis kostiumėlis ir liemenėlė – labai nepatiko užsienio stilistams. Įspūdžio pastariesiems nepaliko ir polką ant juodo kostiumėlio šokantys balti žirneliai.

Kalani Hilliker

O štai portalo „Elle!“ teigimu, labiausiai ant raudonojo kilimo suspindo bei geriausią skonį pademonstravo Zendaya.

"Teen Choice 2017" svečiai

„Teen Choice 2017“ raudonasis kilimas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją