Visai neseniai pora pasirodė laidos „Iš tiesų“ tiesioginiame eteryje, kur prakalbo, tiesa, ne itin noriai, apie savo intymų gyvenimą.

„Labai laukiu, kada ateis tas laidos momentas, kai ims narplioti mūsų santykius. Kai ims kalbėti, kad Nataška už Ivano ištekėjo tik iš išskaičiavimo, o Ivanas, matomai, pedofilas, kuris negali suvaldyti savo aistros jaunai merginai. Visa tai – nesąmonė“, – laidoje pareiškė aktoriaus žmona.

N. Krasko pareiškė, kad nesigėdija savo santuokos su vyru, kuris už ją vyresnis 60 metų. Mergina tikino, kad myli savo vyrą, tačiau kol kas nėra pasirengusi tapti mama.

„Ji turėjo siaubingą vaikystę. Motina ją paliko vaikų namuose, o po to ją priglaudė globėja. Natalija žino, kokia atsakomybė krenta ant nėščios moters pečių. Ji žino, kad pagimdyti vaiką – tai didžiulė atsakomybė. Be to, mes šiuo metu neturime galimybių auginti vaiką – neturime nei finansų, nei tinkamos gyvenamosios vietos“, – laidoje žmoną gynė I. Krasko.

Laidoje paklausta, ar jaučia potraukį savo vyrui, Natalija vis stengėsi išsisukti nuo klausimo. Ji pareiškė I. Krasko mylinti kaip talentingą artistą, pedagogą ir juo besižavinti.

„Jis nuostabus tėvas. Myliu jį visokeriopai“, – sakė moteris.

Laidos vedėjo toks atsakymas neįtikino ir jis dar kartą paklausė, ar moteris jaučia potraukį savo vyrui.

„Aš jaučiu potraukį, kai, pavyzdžiui... Na, tai labai intymus klausimas. Galiu pasakyti: taip, jaučiu. Man meilė ir aistra – du skirtingi dalykai, o potraukis priskiriamas aistrai“, – sutrikusi sakė N. Krasko.

Laidos metu Natalija taip pat teigė, kad seksas jai – tai tarsi menas ir jis jokiais būdais negali tapti „buitimi“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (305)