Vokietijos kilęs modelis ne tik nesilaiko jokių rutiniškų grožio ritualų, bet ir režimo. „Tai paprasčiausiai yra ne man. Man atrodo pernelyg sudėtinga laikytis grožio režimo.
Vienintelis dalykas, kurį darau kiekvieną savaitę – dažau savo plaukų šaknis, nes iš tiesų esu natūrali brunetė", - pasakojo H. Klum.
Ji taip pat atvirai prisipažino, kad plaukams nenaudoja jokių ypatingų priemonių, nebent laikas nuo laiko palepina juos specialiomis atstatomosiomis procedūromis grožio salone.
„Kartą manęs žurnalistai paklausė, ar besiruošdama fotosesijoms praleidžiu daugiau laiko sporto salėje. Tikrai ne. Man pakanka keletos treniruočių per savaitę. Net ir sveikais užkančiais kelionių metu nepasirūpinu. Tai atrodo pernelyg sudėtinga", - sakė modelis.
Vienintelis dalykas, kurį ji iš tiesų su dideliu malonumu daro vardan savo grožio – bėgimas. Gražuolė bėga ne tik vasarą, o net 52 savaites per metus. „Daugelis moterų bėgioja tik besiruošdamos vasaros sezonui ir norėdamos atrodyti patraukliai su bikiniu.
Aš to nesureikšminu, nes man reikia fotografuotis ir filmuotis ištisus metus. Ne tik vasarą. Niekas nesikeičia. Bėgioju du ar tris kartus per savaitę ir man tai patinka".
Tiesa, paklausta apie svarbiausią savo puikios išvaizdos praslaptį, H. Klum sako, jog grožis visada slypi mitybos įpročiuose ir fizinėje veikloje. Jokios papildomos grožio priemonė neužmaskuos miego trūkumo, prastos mitybos ar treniruočių stokos rezultatų.
„Tačiau kartu galiu atvirai prisipažinti, kad mano mėgstamiausi patiekalai yra keptos bulvytės, spagečiai ir kitas panašus maistas. Stengiuosi to nevalgyti ir maitintis kuo sveikiau. Kas rytą gerdama vaisių ar daržovių kokteilius įgaunu daugiau energijos, o pakankamas kiekis vandens kas dieną padeda išlaikyti odą elastingą".
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)