Tačiau pasekėjai netrukus pastebėjo, kad 36 metų realybės šou žvaigždė atrodo beveik nepasikeitusi savo profilio nuotraukoje, kurioje ji valgo ledus. Joje ji vilki paprastus baltus sportinius marškinėlius ir sportines kelnes, plaukai sukelti plauku segtuku – toks įvaizdis šiai brunetei neįprastas.

Prie nuotraukos, kurioje ji kanda ledus, K. Kardashian parašė: „Kada yra nacionalinė ledų diena?(Šią nuotrauką padarė Shelli Azoff, kai man buvo penkiolika. Pirmoji kelionė į Europą į turą su „Eagles“) Allison & aš padarėme šios kelionės žurnalą.“

Vienas gerbėjas komentavo: „Bet tu atrodai taip pat!“ Kitas pridūrė: „Sąžiningai, pamaniau, kad nuotrauka daryta dabar“. Trečias sakė: „Čia neatrodai penkiolikos, nors man patinki“. Vis dėlto, dauguma gerbėjų postringavo, kaip gražiai žvaigždė atrodo.

Ši nuotrauka labai skiriasi nuo tų itin dirbtinių asmenukių, kuriomis garsėja glamūrinė dviejų vaikų motina.

Praėjusią savaitę K. Kardashian paragino savo gerbėjus padėti jai patobulinti jos „Instagram“ puslapį. Ir netrukus ėmė publikuoti vieną po kitos senas nuotraukas su vintažiniu filtru.

Viena nuotrauka buvo daryta tądien, kai realybės šou žvaigždė, nuo galvos iki kojų apsirengusi baltai, gegužės 1 dieną lankėsi „Met Gala“. Kitoje įamžintas jos keturiasdešimtmetis vyras reperis Kanye Westas, kertantis sotų maistą. K. Kardashian gerbėjams teigė, kad ši jos antrosios pusės nuotrauka – jos ekrano užsklanda.

„Man reikia daugiau nuoseklumo mano „Instagram“, – pareiškė ji praėjusią savaitę savo 102 milijonams gerbėjų. – Ar turėčiau grįžti prie vienodo filtro? Prašau, padėkite. Man tikrai reikia patobulint mano puslapį.“

Pastaruoju metu K. Kardahian buvo pamėgusi prislopintą vaizdą, be ryškių spalvų. Spėjama, kad ji darė „Polaroid“ nuotraukas, telefonu fotografavo fizines jų kopijas, kad gautų vintažinį vaizdą.
Panaši nuotrauka buvo įkelta šeštadienį, rugpjūčio 5 dieną, joje K. Kardashian įamžinta „Met Gala“ dieną su savo seserimi Kylie Jenner. Šiose nuotraukose matyti šioks toks vaizdo iškreipimas, kuris būna ant spausdintų „Polaroid“ nuotraukų.

Nors realybės šou žvaigždės sekėjų skaičius išties įspūdingas, ji atsilieka nuo populiariausių „Instagram“ puslapių, kurie priklauso Selenai Gomez, Ariana Grande, Beyonce, Taylor Swift ir Christiano Ronaldo. Nuo K. Kardashian nedaug atsilieka jos sesuo Kylie, turinti 96 milijonus sekėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)