„Tikrai taip. Neabejotinai, – interviu, pasirodysiančiame rugsėjį britiškoje žurnalo „Harper Bazaar“ versijoje, metu sakė 27 metų aktorė. – Kai kurie žmonėms nėra tokie. Kai kurie žmonės žino, kad mėgsta ant grotelių keptą sūrį ir valgys kiekvieną dieną iki gyvenimo pabaigos. O aš kitokia – aš noriu išbandyti viską. Jeigu valgau keptą sūrį, tai galvoju: „Taip, tai skanu, bet gal yra ko nors naujo, ko dar neišbandžiau?“

Kaip žinoma, Kristen Stewart susitikinėjo su aktoriumi Michaelu Angarano, su kuriuo filmavosi juostoje „Kalbėk“, o vėliau įsimylėjo Robertą Pattinsoną, su kuriuo vaidino „Saulėlydžio“ sagoje. Tačiau pastaraisiais metais ji artimai bendravo su keliomis moterimis – Alicia Cargile, Stephanie „Soko“ Sokolinski, St. Vincent. Šiuo metu ji susitikinėja su Stella Maxwell.

„Be galo mylėjau visus, su kuriais susitikinėjau, – atskleidė aktorė. – Negi manėte, kad vaidinau?“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)