Žinoma moteris kasdien sočiai pavalgo tris kartus. Tačiau niekada jos nepamatysite mėgaujantis greitu maistu ar nesveikais užkandžiais. Pagrindiniams dienoms valgymams modelis renkasi raudoną žuvį arba liesą mėsą ir daržoves.
Turėdama keliauti C. Schiffer su savimi kartu visuomet pasiima riešutų, džiovintų vaisių, mažų morkyčių ir kitų sveikų užkandžių. Būdama svečiose šalyse ji nepamiršta ir sriubos. Palaikyti svarbiausių maistinių medžiagų balansą organizme - svarbi kiekvienos dienos užduotis. Anot garsios moters, tai, ką valgome, visada atsispindi išvaizdoje.
Dieną ji pradeda jogurtu ar vaisiais, vėliau užkanda riešutų, o pietums suvalgo vištienos su daržovėmis. Kiek vėliau jos laukia obuolys arba kitas pasirinktas vaisius bei salotos su lašiša vakarienei.
Besilaikydama griežto dienos plano ir valgydama kas 2 - 3 valandas ji ne tik mažiau suvalgo, tačiau ir geriau jaučiasi visą dieną. Kalbama, kad C. Schiffer per dieną suvartoja tik 1200 kalorijų. Tačiau net ir besilaikydama griežčiausios dietos šou pasaulio atstovė vieną dieną leidžia sau atsipalaiduoti ir neskaičiuoti kalorijų.
Valgydama tik sveiką ir organišką maistą kasdien, kartą per savaitę ji pasimėgauja saldumynais ir tais produktais, kurių nori konkrečiu metu, nepaisydama griežto valgymo grafiko. „Tomis dienomis valgau savo mėgstamą šokoladą, sausainius ir kitus kepinius".
Be griežtos mitybos modelis aktyviai sportuoja, lanko pilateso treniruotes. „Būtent tai man padeda išlaikyti gražias kojas ir sėdmenis. Žinoma, kartu nemažai ir vaikštau. Tai - mano mėgstamiausia kardio treniruotės dalis. Nemėgstu intensyvių treniruočių, o vaikščioti man patiko visada", - sakė modelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)