Kasdieninės dramos ir nuolatiniai išsiskyrimai, be kurių neapsieina šešių Kris Jenner vaikų gyvenimai, yra niekas, palyginus su jų motinos seksualiniais nuotykiais. Rugsėjo mėnesį knygynų lentynose pasirodysiančioje savo naujoje knygoje „Kardashians: An American Drama“, kurią išleido leidykla „St. Martin's Press“, ne vieno bestselerio autorius Jerry Oppenheimeris detaliai nupasakoja daugumą buvusios Kris Houghton santykių ir tai, kaip paauglė golfo mylėtoja tapo milijardinės imperijos galva.

Knygoje taip pat galima rasti skandalingų naujų detalių apie daugybinius Kris romanus ir interviu su vyrais ir moterimis, kurie aptiko ją pačiame meilės žaidimų įkarštyje. Taip pat pakalbinti ir moters vaikystės draugai, tvirtinantys, kad gundymo meno ji buvo mokoma jos pačios motinos Mary Jo Shannon.

O kam neteisėtų romanų ir aistringų siautėjimų nepakanka, gali pasiskaityti apie vis dar neišspręstą 30 tūkstančių dolerių (26 tūkstančių eurų) vertės brangakmenių vagystę, kurią ne vienas knygos autoriaus kalbintas žmogus priskiria būtent Kris.

Kaip tvirtina jos vaikystės draugai, Kris susidomėjimas vyrais ėmė reikštis dar labai jauname amžiuje. Ir, kaip teigiama knygoje, prie to šiek tiek prisidėjo jos pačios mama.

„Ta, kokią pažinojau Kris, buvo geras žmogus, o paskui kažkas nutiko, – aiškina Joan Zimmerman. – Ji pasikeitė ir mes nustojome dažnai matytis. Ji ėmė siekti kažko kito.“

Kiek vėliau J. Zimmerman pridūrė: „Nenoriu blogai kalbėti, tačiau manau, kad jos mama užsiėmė jos sąvadavimu.“

Šis staigus merginos pokytis įvyko vienuoliktoje klasėje, teigia J. Zimmerman, kuri iki to laiko buvo artimiausia Kris draugė. Nors draugės artimai bendravo, tačiau J. Zimmerman teigimu, ji neturėjo galimybės geriau pažinti M. J. Shannon, kuri tuo metu buvo ištekėjusi už verslininko Harry Shannono.

„Žinojau, kad yra mama, taip pat žinojau, kad ji namuose nustačiusi Kris skirtas taisykles, tačiau ji niekada su mumis nebendravo. J. Zimmerman teigimu, „šeima gyveno labai uždarai, o Kris tam tikra prasme gyveno pagal tas taisykles“.

Kylie Jenner su mama

Kris tėvas Robertas Houghtonas jos gyvenime nefigūravo. Tėvai išsiskyrė, kai jai tebuvo septyneri. Su motina liko augti Kris ir jos jaunesnė sesuo Karen. Tai Kris suartino su motina, o kai dukrai sukako šešiolika, abi jos pradėjo leisti savaitgalius Rančo La Kostoje. Būtent čia Kris išmoko, kaip bendrauti su turtingais vyresniais vyrais. Kadangi pamažu išsivystė pomėgis golfui, vis labiau sekėsi užmegzti ryšį su golfo žaidėjais.

J. Zimmerman teigimu, paskutiniais mokslo metais Klermonto vidurinėje mokykloje Kris nutraukė judviejų santykius ir užmezgė naują draugystę su populiaria sporto varžybų šokėja Debbie Mungle, kuri buvo ką tik pabaigusi mokyklą. Jiedvi netrukus tapo tokios artimos, kad Kris baigus mokyklą nusprendė vykti į Havajus. Čia vos tik atvykusi Kris pasigavo turtingą ir garsų vyrą.

Kris, kuriai tuo metu buvo vos septyniolika, pradėjo susitikinėti su profesionaliu golfo žaidėju Cesaru Sanudo. 28 metų vyras buvo daugiau nei dešimtmečiu vyresnis už ką tik mokyklą pabaigusią Kris.
Juodu susipažino 1973 metais golfo turnyre „Hawaiian Open“. Kaip tvirtina C. Sanudo dukra Amber Carrilo, jos tėvas net nenutuokė, kad užmezgė romaną su paaugle.

„Jis man pasakojo, kad ji pasakė jam, kad jai dvidešimt vieneri. Bet jai buvo tik septyniolika, netrukus turėjo sukakti aštuoniolika, – pasakoja A. Carillo. – Jis sakė, kad ji prasimanydavo įvairius dalykus ir nepasakojo, iš kur iš tikrųjų atvyko, kas buvo tikras jos tėvas, ir kitų panašių detalių.“

Pasak A. Carillo, Kris „buvo ruošiama šiai veiklai namuose“ nuo tada, kai ėmė kažką suprasti.

„Ji norėjo būti subrendusi, būti golfo entuziaste ir susirasti vyrą su pinigais, pabandyti susirasti kažką, kas nuves ją ten, kur jai reikia būti, kad ir kas tai būtų.“

Ateinančius metus Kris su C. Sanudo keliavo po visą pasaulį. Ji lydėjo jį ir į turus, o jeigu turnyrą praleisdavo, tuomet likdavo mylimojo namuose San Diege. Iškart po devyniolikto gimtadienio C. Sanudo pasipiršo mylimajai. Kris atsakė teigiamai. Tai patvirtino ne vienas golfo žaidėjo draugas.

Maždaug tuo pat metu Kris susipažino su Robertu Kardashianu. Šis amerikiečių teisininkas netruko sužavėti jaunos Kris. Vis dėlto, jos taikiklyje vis dar buvo C. Sanudo. Per atvirą 1975 metų turnyrą Didžiojoje Britanijoje pora kone susituokė.

Deja, vestuvėms nebuvo lemta įvykti, mat Kris darėsi vis artimesnė R. Kardashianui, kol galiausiai nusprendė nueiti su juo į pasimatymą. Tuo metu C. Sanudo buvo išvykęs iš miesto. Po vakarienės ir kelių kokteilių ji parsivedė teisininką į išvykusio mylimojo namus.

Savo 2011 metais pasirodžiusiuose memuaruose Kris tvirtino, kad ji ir R. Kardashianas „kvailiojo ir artėjo neištikimybės link“, kai į namus sugrįžo Anthony – taip ji savo knygoje vadino C. Sanudo.

„Ačiū Dievui, mes buvome su drabužiais“, – pridūrė savo memuaruose Kris.

Kris Jenner ir Corey Gamble

Kad buvo ne visai taip, prisimena geras C. Sanudo draugas ir golfo žaidėjas Jackas Spradlinas, kurį pakalbino J. Oppenheimeris. Pasak J. Spradlino, C. Sanudo pateikė labai aiškią įvykių versiją. Jis savo draugams pasakojo: „Aš išvykau iš miesto, o kai grįžau namo, aptikau Kris ir R. Kardashianą lovoje.“

Tiesa, tai kiek pagražintas istorijos perpasakojimas. Draugas, kurio tapatybė neatskleidžiama, prisimena, kad C. Sanudo iš tikrųjų pasakė: „Radau tą k*** lovoje su nevalyvu armėnu. Galėjau nudobti tą kalės vaiką.“

J. Spradlinas ir C. Sanudo dukra taipogi atmeta Kris teiginius, kad golfo žaidėjas ją taip pat apgaudinėjo. Golfo žaidėjo dukra pridūrė, kad jos tėtis buvo „labai labai įskaudintas to, ką Kris padarė“ ir „dar ilgai labai dėl to išgyveno“.

A. Carrillo taip pat tvirtina, kad už svetimavimą iš namų išgrūsta Kris išeidama pasiėmė labai brangias atminimo dovanas.

„Mano tėtis turėjo aukso lydinių, auksinių monetų. Vieną dieną – tada nuo Kris išėjimo buvo praėję pora savaičių – mano tėtis ėmė jų ieškoti ir jų nebebuvo, – toliau pasakoja A. Carrillo. – Kiek vėliau jis pasakojo, kad kartą susitiko su Kris mama, ir ji buvo pasipuošusi apyranke su trimis auksinėmis monetomis. Mano tėtis galvojo, kad jos buvo iš jo kolekcijos.“

C. Sanudo tą pačią istoriją papasakojo ir savo broliui Rudy. Kaip tvirtina J. Spradlinas, jo draugas net kelis kartus skambino Kris ir apkaltino ją vertingos auksinių daiktų kolekcijos vagyste, reikalavo ją sugrąžinti.

Galiausiai Kris 1978 metais ištekėjo už R. Kardashiano. Sutuoktiniai susilaukė keturių vaikų: Kourtney, Kim, Khloe ir Robo. Jie gyveno pasiturinčiai, turėjo daug puikių draugų ir gyveno prašmatnų gyvenimą Beverli Hilse, tačiau Kris vistiek nesugebėjo savęs kontroliuoti.

R. Kardashianas karminį atlygį už seksualinius santykius su kito vyro sužadėtine gavo asmeninio trenerio Toddo Watermano asmenyje. O savo slaptiems neištikimybėms aktams Kris pasirinko savo sutuoktinio geriausio draugo Larry Kraineso namų sporto salę.

Kris tvirtindavo, kad dažną popietę ten sportuoja, tačiau L. Krainesas netrukus pagavo draugo žmoną paties veiksmo metu. Jam jo namų šeimininkė pašnibždėjo, kad „jie daro kažką labai labai blogo“ ir kad „sporto salėje labai jau tylu“.

L. Krainesas prisimena, kad R. Kardashianui to nepasakė, o Kris niekad taip ir nepripažino turėjusi romaną su asmeniniu treneriu, nors buvo jo paties pagauta „nusikaltimo vietoje“.

Vis dėlto, vėliau jis paslaptį atskleidė. Ir padarė tai tada, kai pats R. Kardashianas paklausė savo draugo, ar jis žinojo apie Kris santykius su T. Watermanu.

L. Krainesas taip pat tvirtina, kad R. Kardashianas kalbėjosi su asmeniniu treneriu. Tuo metu Kris sakė L. Krainesui ir jo žmonai Joyce, kad „apgailestauja“ dėl savo poelgio.

Pasak netrukus pasirodysiančios knygos autoriaus, Kris ir toliau palaikė romaną su T. Watermanu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)