Plaukų grožio specialiai iš „Refinery 29“ sutiko plačiau papasakoti, kaip jų klientei K. Kardashian pavyksta atrodyti taip stulbinančiai. Savaime suprantama, jos plaukais reguliariai rūpinasi specialistai, naudojamos brangiausios, veiksmingiausios ir naujausios plaukų priežiūros ir formavimo priemonės ir prietaisai, tačiau tikroji paslaptis žymiai paprastesnė ir pigesnė.

Užuot saujomis riję papildus ir vitaminus plaukams (garsenybių stilistai sako, kad juose esantis biotinas tikrai gali pagerinti plaukų būklę), anot K. Kardashian plaukų stilistės Jen Atkin, pasigaminkite paprastą, tačiau itin veiksmingą kaukę.

Receptas labai paprastas: tereikia kiaušinių baltymus sumaišyti su maitinančia medžiaga – puikiai tiks avokado minkštimas, alyvuogių ar kokoso aliejus, netgi alus.

Gauta mase tereikia ištepti plaukus ir kurį laiką palaikyti. Pavyzdžiui, J. Atkin rekomenduoja štai tokią procedūrą: švarius drėgnus plaukus ištepkite alaus ir kiaušinio baltymo mišiniu, palaikykite 30 minučių, tada plaukus išplaukite.

Jeigu kaukei naudojate avokadą, pakaks palaikyti 15 minučių. Pasirinkus aliejų, turėtumėte orientuotis į laiko intervalą nuo 15 iki 30 minučių ir nepamiršti, kad šiuo atveju kartą išplauti plaukus gali būti per maža.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)