75-erių H. Fordas su 52 metų žmona (ji jam jau trečioji) bei sūnumi iš prieš tai buvusių santykių susirinko papietauti viename Los Andželo restorane.

Neseniai pora atšventė savo 7-erių metų vestuvių sukaktį.

Pagrindinė serialo „Eli Makbyl“ aktorė garsėja savo jaunatviška išvaizda. Mažutė liekna moteris nesistengia sustabdyti laiko, naudoja nedaug kosmetikos ir jau ne kartą interviu sakė, jog dėl jos jaunatviškos išvaizdos kalti genai. Ir tikrai – šalia sutuoktinio ir šešiolikmečios sūnaus Liamo moteris atrodė tarsi paauglė. Jaunatviškumo pridėjo ir apranga – aktorė dėvėjo paprastus melsvus džinsus, baltus marškinėlius ir pilką megztuką.

Ją išgarsinusį advokatės Eli Makbyl vaidmenį Calista gavo prieš 20 metų. Nuo tada tapo tikra žvaigžde, nors sustojus kameroms stengėsi likti kuo mažiau pastebėta. Jos gyvenimo niekuomet nepurtė skandalai, moterį retai išvysi ir žvaigždžių pilnuose susibūrimuose.

Dar žinomesnė ji tapo 2002 metais, kuomet per "Auksinių gaublių" teikimo ceremoniją susipažino su Harrisonu Fordu. 2009-aisiais pora susižadėjo, po metų susituokė. Vėliau įsivaikino berniuką Liamą.

Pasirodžiusi ant raudonojo kilimo, C. Flockhart nuolat sulaukia įtarimų, jog turi valgymo sutrikimų. Tačiau pati ji neigia serganti, dėl itin mažo svorio kaltina kasdienes treniruotes ir bėgiojimą. Kartą viename interviu aktorė prisipažino, jog per daug sportuoja ir per mažai valgo.

C. Flockhart anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)