Angelina papuošė rugpjūčio 4 dieną prekyboje pasirodysiančio rugsėjo mėnesio „Vanity Fair“ žurnalo viršelį. Nuo tada, kai pora pasuko skirtingais keliais, tai pirmas atviras jos interviu.

„Oskaro“ laimėtoja sakė, kad reikalai „pašlijo“ ir tapo „sudėtinga“ 2016 metų vasarą, kai ji užsienyje režisavo savo naująjį filmą „First They Killed My Father“.

Šešių vaikų mama taip pat neslėpė, kad byrant santuokai pašlijo ir jos sveikata. Ją ėmė kankinti aukštas kraujo spaudimas ir periferinis veido nervo paralyžius.

Sužinojusi, kad turi BRCA1 geną, 2014 metais aktorė įveikė prevencinę dvigubą mastektomiją ir rekonstrukcinę operaciją. Dar po dvejų metų buvo pašalintos jos kiaušidės.

„Prieš operaciją buvau nepaprastai laiminga. Strakaliojau. Nes tuo metu ji buvo tik prevencinė“, – sakė Angelina.

O tada prasidėjo menopauzė, kuri paskatino pokyčius jos organizme. 2016 metais ją ėmė kankinti hipertenzija ir išsivystė periferinis veido nervo paralyžius. Hipertenzija yra liga, kai kraujas per stipriai spaudžia arterijų sieneles. Dėl periferinio veido nervo paralyžiaus staiga nusilpsta vienos veido pusės raumenys.

„Negaliu pasakyti, tai buvo menopauzė ar dėl tais metais išgyventų sunkumų. Kartais moterys šeimose skiria sau paskutinę vietą, kol galiausiai tai atsiliepia jų sveikatai, – samprotavo „Oskaro“ laureatė. – Iš tikrųjų daugiau jaučiuosi moterimi, nes renkuosi greitai ir šeima man pirmoje vietoje. Todėl esu atsakinga už savo gyvenimą ir savo sveikatą.“

Angelina tvirtina, kad jai pasveikti padėjo akupunktūra.

Interviu leidiniui „Vanity Fair“ aktorė pirmą kartą prakalbo apie savo vyrą. Juostos „Prie jūros“ („By The Sea“) žvaigždė prisipažino, kad „reikalai pašlijo“ tarp judviejų 2016 metų vasarą, kai ji režisavo filmą „First They Killed My Father“. Moteris sakė, kad „nenori naudoti to žodžio… Situacija tapo sudėtinga“.

Vis dėlto aktorė žurnalui tvirtino, kad ji ir Bradas „rūpinasi vienas kitu ir mūsų šeima, mes abu siekiame to paties tikslo“.

„Aš labai nerimavau dėl savo mamos, kai augau. Labai. Nenoriu, kad mano vaikai nerimautų dėl manęs. Manau, labai svarbu verkti duše, o ne priešais juos. Jie turi žinoti, kad viskas bus gerai, bet jeigu nėra tikri, kad taip yra“, – samprotavo šešių vaikų mama.

Filmo „Piktadarės istorija“ („Maleficent“) žvaigždė ir Bradas iki pranešimo apie skyrybas kartu praleido dvylika metų. Kartu jie turi šešis vaikus: penkiolikos Maddoxą, trylikos Paxą, dvylikos Zaharą, vienuolikos Shiloh, ir devynerių metų dvynius Vivienne ir Knoxą.

„Tai buvo sudėtingiausias laikotarpis ir mes pagaliau atsikvėpėme. Šis namas mums yra didelis šuolis ir mes visi mėginame daryti viską, ką galime, kad mūsų šeima atsitiestų“, – pridūrė aktorė.

Angelina įsigijo namą vos už kelių mylių nuo Brado namų Los Andželo Los Feliz rajone. 25 milijonus dolerių (21,5 milijono eurų) atsiėjęs būstas puikiai tinka septynių asmenų šeimai.

Aktorė pridūrė, kad kurį laiką pailsės nuo filmavimosi: „Paprasčiausiai noriu daryti gerus pusryčius ir prižiūrėti namus. Tai mano aistra. Vaikų prašymu lankau valgio gaminimo pamokas. Kai vakare einu miegoti, svarstau, buvau puiki mama ar tai buvo vidutiniška diena?“

Jolie-Pitt šeima nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)