Šalia buvo kita minėtoje juostoje nusifilmavusi žvaigždė, 24 metų modelis Cara Delevigne. Ji vilkėjo itin brangų drabužių ansamblį, nors vos prieš kelias dienas tvirtino, kad jai vienodai, kaip ji atrodo.

Abi jos garsėja savo drąsiais mados pasirinkimais ant raudonojo kilimo ir išskirtiniuose renginiuose. Vis dėlto, stiliaus karalienė Rihanna, pirmadienį, liepos 24 dieną, atvykusi į juostos „Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“ premjerą Londone, pranoko visus ankstesnius savo pasirodymus – ji buvo pasipuošusį akį traukiančia raudona suknele.

Tai buvo mados dizainerio Giambattista Valli suknelė ilgu šleifu.

Elegantiška aukštosios mados suknelė išryškino dainininkės ir aktorės figūros privalumus. Rihanna avėjo prie suknelės idealiai priderintas aukštakulnes basutes. Visų aplinkinių dėmesį traukė ne tik į suknelę vos telpanti krūtinė, bet ir dainininkės tatuiruotės.

Tamsūs jos plaukai buvo sušukuoti atgal ir garbanomis krito ant nugaros, taip išryškindami akinančius ryškiai raudonus auskarus. „Chopard“ papuošalais dabintose rankose Rihanna laikė „Jimmy Choo“ delninę, puikiai derėjusią prie ryškiai raudonų dainininkės lūpų.

Kalbėdama su žurnalistais Rihanna neslėpė džiaugsmo dėl savo vaidmens Luco Bessono mokslinės fantastikos filme. Be Bubble vaidinusios Rihannos juostoje taip pat nusifilmavo C. Delevigne, Dane’as Dehaanas ir Clive’as Owenas.

Filmo pristatymo akimirkos:

Filmas „Valerianas ir Tūkstančio planetų miestas“ Lietuvos kino teatruose pasirodys jau šį savaitgalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)