Filme „Mūsų motina Diana: jos gyvenimas ir palikimas“ („Our Mother: Her Life and Legacy“) Williamas sako „nuolat pasakojantis apie senelę Dianą“.

„Namuose turime daug jos nuotraukų, daug apie ją kalbame“, – sakė jis. – Sunku, nes Catherine jos nepažinojo, tad negali perteikti smulkmenų. Taigi, kai guldau George‘ą ar Charlottę miegoti, pasakoju apie ją, stengiuosi priminti, kad jie turi dvi seneles, kad jų gyvenime buvo dvi senelės, kad svarbu žinoti, kas ji buvo ir kad ji egzistavo.“

Tiesa, Williamas pajuokavo, kad Diana būtų per daug rimtai žiūrėjusi į senelės rolę.

„Ji būtų siaubinga senelė, tikrai siaubinga, – juokavo Williamas. – Ji labai mylėjo vaikus, bet būtų buvusi siaubinga senelė. Ji tikriausiai ateitų tuo laiku, kai (vaikai) maudosi, <...> visur būtų burbulų, vandens.“

Williamas sako, kad vaikystė su praktiška, savarankiška motina, kokia buvo Diana, suformavo jį kaip tėvą.

„Noriu skirti Charlottei ir George‘ui kuo daugiau laiko ir dėmesio, nes suprantu – šie ankstyvi metai vaikams yra labai svarbūs. Be to, mačiau, kaip ji stengėsi dėl mūsų“, – sakė princas Williamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)