Į kiekvieną oficialų renginį princesė Diana eidavo su maža delninuke, priderinta prie vakarinės suknelės. Delninukė jai buvo ne tik aksesuaras, ji turėjo dar vieną konkrečią paskirtį, rašo harpersbazaar.com.

Rankinių dizainerė Anya Hindmarch nuo 1993 m., kai atidarė savo parduotuvę „Chelsea“, visada padėdavo princesei išsirinkti rankinę. „Ji buvo lojali, labai smagi klientė. Ateidavo pas mus be asmens sargybinių“, – pasakojo A. Hindmarch.

Princesė netgi sugalvojo linksmą savo delninukių pavadinimą – vadino jas tarpelio tarp krūtų rankinėmis. Anot rankinių dizainerės, tomis mažomis satino rankinėmis ji prisidengdavo krūtinę nuo įkyrių fotografų, lipdama iš automobilio.

Velso princesė – ne pirma dama, kurios rankinė turėjo ne vieną paskirtį.

Karalienė Elžbieta savo rankine duoda ženklą personalui. Pavyzdžiui, jei ji perkabina rankinę nuo vienos rankos ant kitos, tai reiškia, kad ji norėtų baigti dabartinį pokalbį. Jei karalienė pastato rankinę stalo – skubus reikalas, tai reiškia, kad ji nori išeiti už 5 min.

Kembridžo hercogienė Kate Middleton laiko delninukę abiem rankom prie savęs, kad neimtų virpėti rankos, aiškino etiketo ekspertas Myka Meieris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)