Žinomam vyrui skirta 200 valandų dirbti visuomenei naudingus darbus bei atlyginti 3000 JAV dolerių nuostolius, dolerių skelbia wmagazine.com.

Konfliktas kilo po to kai daugiau nei dvejus metus su kaimynais negalėjęs sutarti verslininkas buvo apskųstas teismui. Nors kaltės jis niekada taip ir nepripažino ir nė karto nepasirodė teisme, dar konflikto pradžioje prasitarė, kad sutiks su bet kokiu teismo sprendimu.

68-erių vyras buvo kaltinamas neteisėtai pastačius 2 787 kvadratinių metrų kompleksą. Tuomet buvo svarstoma ir reali įkalinimo bausmė ar lygtinis paleidimas.

M. Hadidą ginantis žinomas advokatas Robertas Shapiras, kuris taip pat atstovauja ir Kardashianų šeimos interesus bei buvo gynėjas garsiojoje O.J. Simpsonų byloje 1995-aisiais, teisme sakė, kad milijonieriaus statomas kompleksas yra saugesnis už bet kurį kitą pastatą, kuris tik kada nors buvo pastatytas.

„Galiu jus patikinti, kad tai tik jis bus baigtas, tai bus vienas gražiausių namų Bel Air, jei ne visoje šalyje", - teisme sakė žinomas teisininkas.

Kaip buvo anksčiau tikėtasi, teismas neliepė nugriauti pradėtų statybų, tačiau iki viskas bus baigta turės praeiti dar ketveri metai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)