Scenoje pasirodžiusi atlikėja savo suapvalėjusias kūno formas išryškino aptempta blizgia glaustinuke, skelbia thesun.co.uk.

#MariahCarey returned to the stage for another performance in Las Vegas on Tuesday evening.

Публикация от HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) Июл 19 2017 в 12:42 PDT

Šis pasirodymas įvyko jau po savaitės pradžioje itin neigiamų atsiliepimų dėl jos tingumo scenoje sulaukusio koncerto.
Viso pasirodymo metu su ja scenoje buvo seksualūs šokėjai, o dviejų vaikų mama šoko kartu, tačiau itin vangiai. Nors šis pasirodymas pramogų sostine tituluojamame Las Vegase buvo visiškai kitoks ir M. Carey pavyko įrodyti, kad ji yra tikra pop pasaulio diva, pasikeitusių jos kūno formų nebuvo įmanoma nepastebėti. Ištikimiausi gerbėjai pradėjo spėlioti, ar tai optinė apgaulė, ar iš tiesų visą gyvenimą dietų besilaikanti žvaigždė nebesirūpina savo figūra.
Gerbėjai netrukus pradėjo dalintis ir garsenybės nuotraukomis socialiniuose tinkluose, svarstydami, ar čia tas pats žmogus ir aptarinėdami matytą vaizdą.
Prieš pasirodant susirinkusiai miniai prie jos prisijungė ir jos vaikinas šokėjas Bryanas Tanaka, kuris atrodė labai elegantiškai vilkėdamas kostiumą. Baigusi pasirodymą ji pažadėjo sugrįžti su šventine programa.

Nuotraukų albume galite pamatyti, kaip dar visai neseniai scenoje artodė M. Carey:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)