32-ejų karališkosios šeimos atstovas jau ne kartą užsimena apie svajones nebūti garsiosios šeimos atstovu, todėl jau kuris laikas sklando gandai apie galimybę jam sulaužyti monarchijos tradicijas skelbia usmagazine.com.

Jis prisipažino jau daugelį metų bandantis išvengti karališkųjų privilegijų, tačiau pagarba močiutei (karalienei Elizabeth II) bei labdaringa veikla jį vis sustabdydavo. „Jaučiau, kad noriu ištrūkti, tačiau tuomet nusprendžiau likti ir toliau atlikti savo rolę", - pasakojo princas.
Tačiau nepaisant praeities norų ištrūkti iš monarchijos pančių, jam pavyko rasti ir savo princesę. Jau 13 mėnesių princas Harry susitikinėja su aktore M. Markle. Šaltinių teigimu, pora atrodo iš tiesų įsimylėjusi ir vis dažniau leidžia laiką kartu, lankosi renginiuose, nors apie santykius nedaugžodžiauja.

Kalbama, kad pora jau planuoja ir bendrą ateitį, o princas jau svarsto ir apie karališkas vestuves. Tačiau, šaltiniai išduoda, jog vestuvių vieta turėtų būti privati, tad svarstoma vestuves iškelti ir Jamaikos paplūdimyje, kur galėtų dalyvauti tik patys artimiausi poros draugai.

Žinoma, iš pradžių turėtų būti ir romantiškai pasipiršta. Manoma, kad ant vieno kelio prašydamas mylimosios rankos ir širdies princas priklaups rugpjūčio 4-ąją. Būtent tą dieną jo gyvenimo draugei sueis 36-eri. Iki šiol princui šis mėnuo asocijavosi su motinos žūtimi 1997-aisiais, todėl malonios progos padės susitaikyti ir su praeities tragedijomis.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)