Kembridžo kunigaikštienės jaunesnioji sesuo ne tik gali pasigirti puikiu išsilavinimu (Edinburgo universitete studijavo literatūrą), bet ir pati užsidirba pragyvenimui. Kuo tiksliai šiuo metu gyvenime užsiima P. Middleton, aiškinasi closerweekly.com.

Baigusi studijas Edinburgo universitete, P. Middleton kurį laiką dirbo viešųjų ryšių srityje, buvo atsakinga už prabangos prekes, be to, organizavo renginius firmai „Table Talks“.

Ši veikla truko neilgai. Pippa netrukus atvertė naują karjeros lapą – tapo žurnalo „Party Times“ redaktore. Netrukus sulaukė dosnaus pasiūlymo už 515 tūkst. dolerių parašyti vadovą, kaip savarankiškai surengti nuostabų vakarėlį.

Deja, knyga kritikų nesužavėjo – jiems pritrūko originalių idėjų.

Laimei, pirmoji nesėkmė nuo rašymo merginos neatgrasė. 2012-2014 metais ji rašė britų žurnalui „The Spectator“, o 2015 metais turėjo savo skiltį žurnale „Vanity Fair“. Nepaisant to, tikroji sėkmė aplankė tik įkūrus savo verslą – bendrovę „PXM Enterprises Limited“.

Kokias labdaros organizacijas globoja Pippa?

P. Middleton ne tik rašo bei vadovauja nuosavam verslui – ji dosniai remia ir labdaros organizacijas, pavyzdžiui, fondą „British Heart Foundation“. Tiesą sakant, prieš porą metų ji dalyvavo labdaringoje akcijoje, kurioje dėl kilnaus tikslo važiavo dviračiu. Taip buvo renkamos lėšos minėtajai organizacijai. Nuo tada, kai tapo Jameso Matthewso žmona, labdarai ji skiria dar daugiau laiko ir jėgų.

Ar Pippa vis dar rašo?

Nors šeimą sukūrusi Pippa rašymui dabar skiria kur kas mažiau laiko, šios veiklos ji neapleido. 2016 metais jauna moteris išleido pirmą savo kulinarinį knygą „Heartfelt“. Joje pateikiama galybė receptų, o visos surinktos lėšos atiteko minėtajam „British Heart Foundation“ labdaros fondui.

„Mano širdis priklauso mano šeimai. Mama visada ruošia sveiką ir gardų maistą. Skanus maistas – vienas iš didžiausių gyvenimo malonumų ir atsakomybių. Gaminti šeimai nėra lengva, kiekvienas turi savo pageidavimų, tad net ir geriausias virėjas kartais turi kaip reikiant pasukti galvą, kaip nustebinti ir pradžiuginti artimuosius“, – knygoje teigia Pippa.

Panašu, kad Pippa pagaliau rado būdą, kaip suderinti širdžiai maloniausias veiklas.

P. Middleton vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)