„Buzzfeed News“ pirmadienį skelbė, kad dėl penkiasdešimtmečio dainininko elgesio į policiją kreipėsi dviejų merginų tėvai. Jie tvirtina, kad nuo tada, kai jos pradėjo gyventi pas R. Kelly, su tėvais nebepalaiko jokio ryšio. Advokatė Lisa Mensch tvirtina, kad jos klientas kaltinimus neigia.

Robertas Kelly sunerimęs ir sukrėstas dėl jam metamų nepagrįstų kaltinimų. Mano klientas kaltinimus neigia ir sieks susigrąžinti gerą vardą“, – tvirtina advokatė.

Skelbiama, kad tėvai, kurie pristatomi tik kaip J. ir Timas, teigia, kad jų devyniolikmetė dukra R. Kelly pirmą kartą sutiko koncerto Atlantoje 2015 metų balandį užkulisiuose. Tėvai tvirtina, kad dainininkas jiems pažadėjęs, kad padės merginai siekti dainininkės karjeros.

J. sako, kad dukra pradėjo slapta su dainininku bendrauti telefonu.

Vieną savaitgalį dukra tėvams pamelavusi vykstantį į ekskursiją
Džordžijos universitete, o iš tikrųjų išvyko į Oklahomą – į R.Kelly koncertą. Kai 2016 metais mergina pradėjo studijuoti koledže, santykiai su žvaigžde tapo dar artimesni. Galiausiai ji pas jį persikėlusi, ir santykiai su tėvais nutrūkę.

Buvusi merginos kambario draugė žurnalistams taip pat patvirtino, kad tariama auka jai skundusis, kad vyresnis draugas iš jos atėmęs mobilųjį telefoną ir davęs naują, prisakęs juo bendrauti tik su juo. Norėdama bendrauti su kitais, turėdavusi gauti jo leidimą.

Be to, pradėjo keistis ir merginos išvaizda: ji neteko nemažai svorio, trumpai nusikirpo plaukus, pasidarė permanentinį makiažą ir šviesiai persidažė plaukus. Sakė, kad dabar R. Kelly jos išvaizda pagaliau patinka.

Galiausiai mergina metė studijas ir su tėvais ryšius nutraukė galutinai.

Kai kreipėsi į pareigūnus dėl dukros dingimo, tėvams buvo paaiškinta, kad merginai 21 metai ir ji turi teisę elgtis, kaip jai patinka.

J. ir Timas sako, kad paskutinį kartą dukrą matė 2016 metų gruodžio 1 dieną.

„Tarsi jai kas būtų išplovę smegenis. Atrodė, kaip kalinė – siaubingas vaizdas. Apkabinau. Ji vis kartojo, kad myli R. Kelly, esą jis vienintelis, kuriam ji rūpi. Nežinau, ką man daryti. Tikiuosi, kad ji grįš. Manau, kad ji pateko į kažkokią sektą. Labai norėčiau jai padėti. Specialistai gali ją sugrąžinti į realų gyvenimą. Labai gailiuosi, kad laiku neužkirtau tam kelio“, – sako J.

Žurnalistai pasakoja ir dar vienos šeimos istoriją. Floridoje gyvenantys Theresa ir Angelo teigia, kad dainininke svajojanti tapti jų dukra su R. Kelly susipažino, kai jai buvo septyniolika. Vos tik sulaukusi pilnametystės, persikėlė pas jį gyventi. Theresa tvirtina, kad dukros santykiai su Kelly taip pat vystėsi per slaptus susirašinėjimus ir pokalbius telefonu.

„Vieną dieną ji paprasčiausiai nebegrįžo iš mokyklos. Sunerimome. Galiausiai parašė žinutę, kad jai viskas gerai, esą ji viešbutyje susitiko su R. Kelly. Negalėjau tuo patikėti“, – pasakoja Theresa.

Theresa ir Angelo sako kreipęsi į policiją. Dukra galiausiai sutiko su jais susitikti, nors pats R. Kelly su jais kalbėtis nepanoro. Galiausiai mergina persikėlė pas jį gyventi, ir ryšys su tėvais nutrūko.

„Su dukra nesikalbėjau ilgiau nei metus. Šeimoje būta ir netekčių, ir gimtadienių, o iš jos jokios žinios. Net ir per Motinos dieną. Tenoriu, kad ji grįžtų namo“, – graudinasi Theresa.

„Buzzfeed News“ kalbino dar tris šaltinius – Cheryl Mack, Kitti Jones ir Asante McGee. Visos jos kadaise priklausė R. Kelly artimiausiųjų rateliui. Jos sako, kad namuose, kuriuos dainininkas nuomoja Čikagos ir Atlantos priemiesčiuose, gyvena šešios moterys, o jis iki menkiausių smulkmenų kontroliuoja jų gyvenimą: „nurodo, ką valgyti, kaip rengtis, kada maudytis, kada miegoti, kada ir kaip jam filmuojant užsiimti seksu“.

„Maisto reikia prašyti. Leidimo į tualetą taip pat. Kelly tiesiog gimęs kontroliuoti. Tikras marionečių valdovas“, – sako buvusi jo asmeninė padėjėja Ch. Mack.

Jeigu moterys nepaklūsta R. Kelly reikalavimams, „jis jas baudžia – tiek fiziškai, tiek psichologiškai“.

„R. Kelly – mieliausias mano kada nors gyvenime sutiktas žmogus, o štai Robertas – tikras blogio įsikūnijimas“, – tvirtina A. McGee.

Prieš metus policijos pareigūnai lankėsi R. Kelly namuose, tačiau dainininkui nepateikti jokie kaltinimai. Tada J. ir Timo dukra pareigūnams pareiškusi, kad jai „viskas gerai, ji nenori bendrauti su tėvais, nes tėvas elgiasi agresyviai“. Tėvai rankų nenuleido ir kreipėsi į FTB.

„Šiuo atveju svarbiausia ne konkrečiai mano dukra, o visos tos merginos. Tai, ką jos ten išgyvena, yra beprotiška“, – teigia Timas.

Praeitą sausį per interviu GQ R. Kelly prabilo apie vaikystėje patirtą seksualinę prievartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)