Kadro, iš kurio žvelgia tikrai jaunatviškai atrodanti hercogienė Camilla, autorius – karališkosios šeimos pamėgtas mados fotografas Mario Testino. Įdomu tai, kad būtent jo darytos princesės Dianos fotografijos – patys įspūdingiausi ir geriausiai žinomi pirmos Charleso žmonos atvaizdai, rašo „Daily Mail“.

Akivaizdu, kad pasirenkant grasųjį 62 metų fotografą ir šįkart buvo neprašauta – gimtadienio proga pasirodysiančiame portrete, kaip ir ne vienoje anksčiau M. Testino darytoje jo nuotraukoje, hercogienė Camilla atrodo tiesiog puikiai. Svarbu ir tai, kad iš nuotraukos žvelgiantys sutuoktiniai daro tikrai darnios poros įspūdį.

Nuo civilinės princo Charleso ir hercogienė Camillos santuokos prabėgo jau dvylika metų. Verta priminti, kad visuomenei ši sąjunga ne iš karto pasirodė priimtina: prieštaringos ir pagiežingos nuomonės nesiliovė ne vienus metus. Visgi laikas įrodė, kad prieš daugiau nei dešimtmetį žiedus sumainę sutuoktiniai –puikiai sutariantys, lygiaverčiai partneriai.

Ne vienas hercogienės gerbėjas, tarp kurių ir jos biografė Penny Junor, yra užsiminęs, kad malonaus būdo, praktiškų pažiūrų ir guvaus intelekto Camilla tikrai yra ta moteris, kurios buvimas ypač pageidautinas šalia sosto įpėdinio ir jau tikrai nekelia jokio pavojaus nei Vindzorų dinastijai, nei apskritai monarchijai.

Proginei nuotraukai sutuoktiniai pozavo vienoje iš oficialių Londono rezidencijų – Klarenso rūmuose. Kambaryje, kuriame jie buvo nufotografuoti, ypač mėgdavo būti ankstesnė šių namų šeimininkė, Karalienė motina.

Camilla apsivilkusi tamsiai mėlynos spalvos suknelės ir švarko kostiumą, sukurtą dizainerės Fionos Clare, kuria paprastai pasitiki. Ant kaklo hercogienė pasikabinusi perlų vėrinį, o ausyse segi perlų auskarus.

Jos plaukai sušukuoti beveik kaip įprastai, tik krenta švelnesnėmis bangomis. Suformuoti šukuoseną – asmeninio kirpėjo Hugh Greeno pareiga.

Šis gerai žinomas plaukų stilistas, nors oficialiai salone jau nebedirba, privačių klientų lig šiol neatsisako. Tai vienintelis meistras, kuriam hercogienė patiki savo įvaizdį. Camilla ištikima ir Jo Hansford salonui, kuriame pasirūpinama jai tinkamu plaukų atspalviu. Meifere įsikūrusiame salone hercogienė mėgsta apsilankyti pati.

Princui Charlesui septyniasdešimt sukaks kitais metais.

Nuotraukoje jis dėvi mėlyną kostiumą ir ryši melsvą kaklaraištį.
„Įamžinti karališkosios šeimos atstovus – Velso princą ir Kornvalio hercogienę – yra didžiulė garbė“, – sako fotografas. Pirmą kartą hercogienę Camillą jis sako fotografavęs jos ir princo Charleso vestuvių dieną. Tai buvo 2006-aisiais.

„Įpareigojimas sukurti portretą, kuris bus išplatintas 70-ies metų jubiliejaus proga, daro didžiulę garbę“, – tikina M. Testino.

Gimtadienį Camilla ketina praleisti su šeima ir artimaisiais, tarp kurių, be abejo, bus ir du jos vaikai – Tomas bei Laura, taip pat penketas anūkų. Žinoma, greta bus ir princas Charlesas.

Oficialios hercogienės gimtadienio iškilmės buvo atšvęsto praeitą savaitę. Šeštadienį (liepos 15 d.) šampano taurės buvo keliamos privačioje poros rezidencijoje Glosteršyre.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)