Kim Kardashian antrininkės noras imituoti realybės šou žvaigždę gali baigtis skyrybomis su vaikinu.

Buvusi modelis Chloe Saxon (31 m.) iš Majamio, dabar gyvenanti Mančesteryje, taip desperatiškai siekia atkartoti garsenybės apvalumus, kad net yra pasiryžusi sėdmenų implantams, praneša dailymail.co.uk.

Tačiau jos vaikinui Michaelui dirbtinė, plastmasinė draugės išvaizda nepatinka, be to jam atrodo, kad jos potraukis plastinėms operacijoms pasidarė nebekontroliuojamas.

Ch. Saxon, kuri filmuojasi dokumentiniame filme „OMG: Make Me A Famous Face“ („Viešpatėliau, padarykite man garsenybės veidą“), per daug nesijaudina dėl Michaelo nepasitenkinimo ir sako, kad „jos niekas nesustabdys“.

Mergina jau išleido tūkstančius nosies plastinei operacijai, botokso injekcijoms, krūtų plastinei operacijai, reguliariems skruostų ir lūpų užpildams, kad tik būtų panašesnė į K. Kardashian.

„Pamačiau Kim, kai žiūrėjau realybės šou „Keeping Up“ su Kardashianais. Iš karto ja susižavėjau. Man patinka dėmesys, kai kas nors sako: „Atrodai kaip Kim Kardasian“, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)