41-ų metų aktorei, besiruošiančiai filmuotis kino uostoje „Atominė blondinė“ („Atomic Blonde“), kuriame turėjo įkūnyti Lorraine Broughton personažą, teko priaugti svorio. Ši užduotis aktorę neišpasakytai iškankino, o dėl padidėjusio suvartojamo cukraus kiekio ištiko sunki depresija, rašo leidinys „Metro“.

„Tai buvo visais atžvilgiais žiauru. Visą tą laiką jaučiau, kad prastėja savijauta. Vartojant tiek cukraus ištiko sunki depresija. Tiesiog susirgau. Be to, atsikratyti svorio taip lengvai nepavyko“, – sako aktorė.

„Paskambinau savo gydytojui ir pralemenau, kad tikriausiai mirštu, bet jis tik konstatavo, kad man tėra 41-i metai, todėl privalau nusiraminti“, – prisimena Ch. Theron.

Svoris nebuvo vienintelė priežastis nerimauti. Gražuolė blondinė taip pat prisipažino, kad besitreniruojant kai kuriuos staigius ir itin sudėtingus judesius tekdavo taip stipriai sukąsti žandikaulį, kad net įskilo keli dantys.

„Tai nutiko patį pirmą repeticijų mėnesį. Man siaubingai suskaudo dantį, nors niekada anksčiau to patirti neteko. Odontologas turėjo jį išrauti. Situacija buvo labai įtempta. Juk privalėjau būti pačios geriausios formos – puikiai kautis, ir tai nebuvo lengva“, – pasakojo aktorė žurnalui „Variety“.

Ch. Theron atskleidė, kad vėliau jai buvo priaugintas kaulas, o tada teko iškęsti dar vieną operaciją, per kurią buvo implantuotas metalinis sraigtas.

Filmo „Pašėlęs Maksas įtūžio kelias“ („Mad Max: Fury Road“) žvaigždė neseniai atskleidė, kokiomis alinančiomis kūno rengybos treniruotėmis turi užsiiminėti. Taip pat minėjo ir po 90 minučių trunkančius jėgos jogos užsiėmimus bei tris arba keturis kartus per savaitę sporto salėje minamą dviratį. Tik tokiomis priemonėmis, anot aktorės, jei pavyksta užsitikrinti puikią fizinę formą.

„Sportuoju tris arba keturis kartus per savaitę“, – sakė ji.

Laimei, treniruotės kino pasaulio žvaigždei – tikrai ne kankynė, mat ji užsiima tuo, ką mėgsta.

„Visada maniau, kad jei rasi tai, kas tau patinka, treniruotės nevirs kančia“, – sakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)