Itin daug žmonių įkvėpusi gražuolė savo pavyzdžiu įrodė, kad net ir rimtos odos ligos neužkerta kelio svajonėms išsipildyti.

Apie pasitikėjimą savimi plačiai kalbėjusi mergina šįkart užsienio žiniasklaidoje nuskambėjo neigiamame kontekste. Dailymail.co.uk paskelbė, kad už buvimą savimi ir to grožį kovojusi mergina pati tyčiojosi iš kartu su ja laivu plaukusio vyriškio.

Savo „Instagram“ paskyroje modelis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matyti apkūnus vidutinio amžiaus vyriškis. „Seksualūs vaizdai. Nedėkokite“, – rašė W. Harlow.

Vėliau mergina suskubo apsiginti ir pasidalijo nuotrauka, kurioje tą patį vyriškį bučiuoja į skruostą.

„Įprastai nekreipiu dėmesio į netikras istorijas, tačiau noriu atkreipti dėmesį į istoriją, kurioje sakoma, kad tyčiojuosi iš vyriškio geltonomis trumpikėmis. Liūdna jus nuvilti, tačiau aš to niekuomet nedaryčiau“, – rašė W. Harlow.

Modelis patikino, kad šis vyriškis – jai tarsi dėdė. W. Harlow teigimu, jie tiesiog laive puikiai leido laiką, o „seksualusis dėdė“ pats pozavo ir stengėsi kuo labiau išpūsti pilvą.

„Seksualusis dėdė šiuo metu mėgaujasi šlove, tad ačiū bent už tai“, – rašė mergina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)