Skelbiama, kad tiek Catrionos White motina, tiek jos buvęs vyras kreipėsi į teismą, kur kaltina kino žvaigždę pasiūlius padengti laidotuvių išlaidas, tačiau vėliau nedavus nė cento.

Brigit Sweetman ir Markas Burtonas pirmadienį kreipėsi į Los Andželo apygardos teismą ir pateikė naują skundą. Dar gruodį aktoriaus advokatas pasiekė, kad jų ieškinys dėl laidotuvių išlaidų iš bylos būtų išbrauktas.

Naujame dokumente tvirtinama, kad J. Carrey‘is apsimetė „sielvartaujančiu geru vyruku“, tačiau niekada savo pažado padengti buvusios mylimosios laidotuvių išlaidų taip ir netesėjo. Esą jis persigalvojo sužinojęs, kad C. White savo šeimai po mirties palikusi „minimalią sumą pinigų“.

J. Carrey‘io advokatas Marty‘is Singeris bylą įvardija kaip gėdingą šantažą ir tvirtina, kad jo klientas nekaltas.

Pats aktorius į teismą kreipėsi gruodžio 19 dieną, reikalaudamas, kad teismas atmestų B. Sweetman ieškinius, argumentuodamas, jog jos metami kaltinimai tėra bandymas pakenkti jo reputacijai, pažeminti ir taip priversti sutikti su jam nepalankiomis sąlygomis.

Aktorius teigia, jog kaltinimai, esą jis buvusią mylimąją sąmoningai užkrėtė lytiniu keliu plintančiomis ligomis, vadino ją „pasileidėle“ bei vaistais bandė ją „nutildyti“, yra „niekaip nesusiję“ su tyrimu dėl merginos mirties priežasties.

J. Carrey‘io teismui pateiktuose dokumentuose tvirtinama, kad jie buvo vienas kitą mylinti pora, o žinia apie merginos savižudybę 2015 metų rugsėjo 28 dieną jį „palaužusi“. Aktorius remiasi ir dviem C. White paliktais atsisveikinimo laiškais, kurie atskleidžia, kaip ji aktorių mylėjusi.

DailyMail.com spalį rašė, jog lytiniu kelių plintančių ligų tyrimų rezultatai, pateikiami kaip įrodymai C. White mirties byloje, kurią J. Carrey‘iui iškėlė B. Sweetman, atskleidė, jog mergina buvo apkrėsta net keliomis venerinėmis ligomis.

Jose Lopeso „Quest Diagnostics“ testas, atskleidęs, jog šis asmuo nešioja I ir II tipo pūslelinės virusą ir platina chlamidijas, atliktas 2013 metų sausio 28 dieną. J. Lopezo gimimo data – 1962 metų sausio 17 diena. Ji sutampa su J. Carrey‘io. B. Sweetman ir jos advokatai teismo dokumentuose tvirtina, kad Jose Lopezas yra Jimas Carrey. J. Lopezo tyrimų rezultatai teisme kaip įrodymai pateikti praeitą savaitę.

Jose Lopezas – išgalvotas vardas, kuriuo J. Carrey‘is iki 2013 metų rugsėjo 3 dienos naudojosi medicininiuose dokumentuose. Vėliau jis pasirinko Arthuro Kingo slapyvardį.

Štai ką teigia B. Sweetman advokatas Michaelas Avenatti: „Kai J. Carrey‘is sužinojo tyrimų rezultatus, jis sąmoningai juos nuslėpė nuo C. White, su kuria tuo metu palaikė reguliarius lytinius santykius. Žinodamas, jog serga venerinėmis ligomis, aktorius ir toliau be apsaugos santykiavo su savo mergina. Tai ne tik pasibjaurėtinas elgesys – tai nusikalstama veikla“.

Maža to, advokatas tvirtina, kad J. Carrey‘is ir C. White mylėjosi be apsaugos ir per Valentino dieną.

„Užuot C. White įteikęs gėlių ir šokolado, J. Carrey‘is nusprendė ją apkrėsti venerinėmis ligomis. Žinodamas tyrimų rezultatus, mažų mažiausiai jis turėjo susilaikyti nuo lytinių santykių – štai ko ji buvo verta Valentino dieną“, – sako teisininkas.

Trumposiose žinutėse, kurias advokatas taip pat pateikė teismui, C. White vasario 20 dieną rašo aktoriui, sunerimusi, jog galbūt užsikrėtė venerine liga.

Mergina mylimajam rašiusi apie kelis „gumbelius“ ir norą pasitikrinti. J. Carrey‘is jai atrašęs, jog viliasi, kad jai viskas gerai ir palinkėjo sėkmės filmavimo aikštelėje.

Remiantis poros susirašinėjimu, mergina susinervino ir atrašė: „Suprantu, kaip jautiesi tu. Tik pagalvok, kaip dabar jaučiuosi aš. Einu iš proto“.

Vėliau ji pareiškia esanti tikra, jog „tie gumbeliai“ greičiausiai tik nubrozdinimai, apie kuriuos ir kalbėjo J. Carrey‘is.

„Tikiuosi, kad tau viskas bus gerai. Tai gali būti kažkieno, ką turėjai prieš mane, palikimas. Neišryškėja, kol neapima stiprus stresas“, – atrašė aktorius.

C. White buvęs vyras M. Burtonas tvirtina, kad buvusi jo žmona dėl venerinių ligų tyrėsi prieš pradėdama draugauti su J. Carrey‘iu, ir rezultatai buvo neigiami, taigi niekas kitas jos užkrėsti negalėjo. Kai C. White šį faktą pateikė J. Carrey‘iui, jis po kelių valandų santykius paprasčiausiai nutraukė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)