Kai praeitą mėnesį pasaulį išvydo dvynukai Elle ir Alexanderis, rūpestingas 56-erių metų tėtušis, ėmė nerimauti dėl saugumo lygio namuose, pranešama svetainėje „Life&Style“.

Anot informaciją suteikusių šaltinių, praeityje G. Clooney kelis kartus teko išklausyti grasinimų, be to, jis būgštauja, kad niekšai gali būti nusitaikę į jo žmoną – žmogaus teises tarptautiniu mastu ginančią teisininkę.

„Jam neatrodo, kad Amal ir dvyniams saugu Anglijos kaime, – tvirtino su situacija susipažinęs asmuo. – Kai tik paaiškėjo, kad Amal laukiasi, jis pasamdė buvusius slaptosios tarnybos agentus, kurie turėjo įvertinti visą jam priklausančią nuosavybę ir nurodyti, ką reikėtų patobulinti.“

Ekspertai patvirtino, kad patys saugiausi kino pasaulio žvaigždei priklausantys namai yra Kalifornijoje esanti rezidencija. „Jis taip ilgai laukė šeimos pagausėjimo, kad padarys viską, kas įmanoma, kad ją apsaugotų“, – pridūrė jie.

„MailOnline“ pabandė susisiekti su G. Clooney atstovais spaudai ir gauti kokių nors komentarų.
Su Amal, kuriai dabar 39-eri, G. Clooney susituokė 2014-aisiais. Tais pačiai metais jis įsigijo didžiulius 7,5 mln. svarų sterlingų (maždaug 8,5 mln. eurų) vertės namus vienoje Anglijos kaimo vietovėje.

Dar 12,5 mln. svarų sterlingų (14,2 mln. eurų) buvo išleisti plečiant dvaro teritoriją ir statant papildomus objektus, tarp kurių ir auklei skirtos patalpos.

Be dvaro Anglijoje ir namų Kalifornijoje, porai taip pat priklauso dvi vilos Italijoje ir atostogų rezidencija Meksikos pakrantėje.

George'as ir Amal Clooney:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)