37-erių R. Wilson neseniai viename interviu teigė: „Besifilmuodama Niujorke tiesiog pamilau šį miestą ir galvoju, kad būtų labai gera čia kur nors įsikurti“.

Filmo „Pitch Perfect“ (liet. „Aukšta klasė“) žvaigždė apsigyvens prabangiuose apartamentuose, apsaugotuose nuo pašalinių akių. Teigiama, kad čia gyvenančios garsenybės gali nesibaiminti, kad juos pasieks paparacų fotoblykstės.

DELFI primena, jog dar balandį šiame name apsigyveno ir Justinas Timberlake'as bei Jessica Biel.

Naujakuriai šiame būste gali mėgautis ne tik erdvia svetaine, bet ir vyno rūsiu, požemine automobilių stovėjimo aikštele, vidiniu kiemu ir beveik 22 metrų ilgio baseinu.

Tiesa, baseinu be Justino ir Jessicos gali naudotis ir kiti namo gyventojai, tad juo reikia dalytis. Užtat su niekuo nereikia dalytis milžiniška terasa ant stogo – jos plotas siekia 465 kv. metrus. Negana to, sugrįžusius gyventojus čia visuomet pasitinka 24 valandas per parą dirbantis durininkas.

Nėra tiksliai aišku, kurią namo dalį įsigijo J. Timberlake'as, tačiau tikėtina, kad beveik 500 kv. metrų ploto būstą su keturiais miegamaisiais ir keturiais vonios kambariais.

R. Wilson apartamentai gerokai kuklesni – tik su dvejais miegamaisiais, o ir kainavo gerokai mažiau. J. Timberlake'as paklojo daugiau kaip 26 mln. JAV dolerių, tuo metu Rebel – tik apie 3.

Šių apartamentų prabanga bei ramybe mėgaujasi ir Jennifer Lawrence, Harry Styles, Meg Ryan, Blake Lively ir daugelis kitų pasaulinių garsenybių.

Nuotraukų galerijoje – J. Timberlake'o ir J. Biela apartamentai bei namas, kuriame įsikurs ir R. Wilson. Ji, kartu su kitais kaimynais, mėgausis tuo pačiu baseinu, kiemeliu ir kitomis bendromis erdvėmis:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)