Daug metų R. Fowleris žadėjo, kad šioje knygoje bus detaliai papasakota apie jo tėvo naudotą seksualinę prievartą ir kaip jis kartu su mama saugodavo Keviną, rašo idahostatesman.com.

Antruoju internetinės šlovės raundu R. Fowleris galėjo mėgautis rugsėjo mėn. pradžioje, kai „Gawker“ tinklaraštyje buvo išpublikuotas įrašas pavadinimu „Kevino Spacey brolis – limuziną vairuojantis Rodo Stewarto pamėgdžiotojas iš Boizio“.

Žinomumu vyras mėgaujasi iki dabar, mat jį atpažįsta ne tik R. Stewarto gerbėjai, bet ir tie, kurie naudojosi jo, kaip vairuotojo, paslaugomis.

R. Fowlerio gyvenimas šiuo metu labai sulėtėjęs: kaip jis pats sako, žvalgosi naujo partnerio po to, kai ankstesnis partneris išvyko, kartu su savimi pasiimdamas aštuonvietį baltos spalvos „Lincoln“, kuriuo R. Fowleris septynias dienas per savaitę vežiodavo klientus. Dar jis ieško leidėjo savo knygai.

Vis tik ir dabar R. Fowleris kiekvieną dieną rengiasi tobulai ir vis dar daug ką gali papasakoti tiek apie R. Stewartą, į kurį stengiasi būti panašus, tiek apie garsųjį savo jaunėlį brolį.

„Baigėme pirmąją versiją pavadinimu „Spacey’s Brother: Out of the Closet“. Pavadinimas susijęs su istorija, kai slėpdavausi spintoje su užtaisytu ginklu, laukdamas, kada galėsiu atakuoti savo tėvą, nes žinojau, kad bus naujas prievartavimo atvejis. Knygą išsiuntėme teisininkams, sumokėjau krūvą pinigų, kad jie perskaitytų. „Knygą tiesiog nuostabi. Gaila, kad negali jos publikuoti, nes brolis paduos tave į teismą“, – toks buvo jų verdiktas. Aš įsiklausiau į jų patarimą ir jos nepublikavau. Kol kas“, – pasakojo R. Fowleris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)