„Net nežinau, kaip pradėti. Pastarieji vakarai Wembely stadione buvo didžiausi ir nuostabiausi mano pasirodymai gyvenime. Grįžus namo daryti tai, kas tau patinka, tokiu mastu. Tai tikrai svaigina. Vis dėlto, abiejų koncertų metu mano balsas užsikirto“, – savo laišką pradėjo Adele.

Turą Didžiojoje Britanijoje baiginėjanti Adele pastaruosius du koncertus baigė netikėtai – dingus ar užstrigus balsui jai tiesiog tekdavo nutraukti pasirodymus.

„Šįvakar apsilankiau pas savo gydytoją, nes balsas „neatsidarė“. Jis pasakė, kad sužalojau savo balso stygas. Medikai nepataria šį savaitgalį koncertuoti“, – teigė atlikėja ir pridūrė, kad jau pradėjo vartoti medikų rekomenduotus vaistus.

Paskutiniai turo koncertai turėjo švykti šeštadienio ir sekmadienio vakarais Wembley stadione. Turo metu Adele surengė 121 koncertą.

Adele pranešė, kad atšaukia likusius pasirodymus. „Jūs žinote, kad šis sprendimas nebuvo lengvas“, – gerbėjams rašė atlikėja.

Kelis kartus atsiprašiusi dainininkė pridūrė, kad artimiausiu metu bus paskelbta informacija, kur ir kaip bus galima atsiimti pinigus už įsigytus bilietus.

BIlietai į Adele koncertą Londone kainavo nuo 45 svarų. Tiesa, pigiausi bilietai buvo iššluoti akimirksniu, tačiau šiuo metu vis dar buvo galima įsigyti bilietų už 175 ar 199 svarus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)