Užsienio naujienų portalas dailymail.co.uk kviečia prisiminti seniai užmarštyje nugrimzdusias reklamas, kurias savo veidais papuošė iki šiol populiarios pasaulinės garsenybės.

Ozzy Osbourne, Kim Kardashian, Davidas Beckhamas

Ozzy Osbourne'as reklamavo sviestą

„Negaliu patikėti, kad tai ne sviestas“, – margarino reklamoje dar 2006 metais sakė charizmatiškasis Ozzy Osbourne'as.

Reklamos vaizdo klipe Ozzy pasirodo su savo „antrininku“, kuris kepa „stebuklingus pyragėlius“. Tiesa, prieš kepdamas, jis atidaro šaldytuvą ir susiduria su dilema – rinktis sviestą ar margariną „Negaliu patikėti, kad tai ne sviestas“.

Ozzy Osbourne

Reklamoje Ozzy pasirodo sau įprastame „tamsos princo“ amplua, o pabaigoje taria: „Net negaliu nusakyti skirtumo“.

Bobas Dylanas ir Victoria's Secret angelai

Seksualumu dvelkiančoje reklamoje, kuri televizijos ekranus pasiekė 2004 metais, pasirodė ir Bobas Dylanas.

Apatinio trikotažo reklamoje, žinoma, pasirodo ne tik Dylanas, bet ir modelis Adriana Lima. Jiedu filmavosi vienoje viloje Venecijoje, tad ir reklama vadinasi „Angelai Venecijoje“.

Įdomu tai, kad dar 1965 metais žiniasklaidai pasidomėjus, kokią prekę reiktų pasiūlyti reklamuoti, kad Bobas sutiktų save „parduoti“, jis nedvejodamas atsakė „moteriškų apatinių“.

Davidas Beckhamas ir žuvų piršteliai

2008 metais, kai Davidas Beckhamas vis dar žaidė „LA Galaxy“ komandoje, jis pristatė sveiko maisto produktų liniją, kurioje buvo ir... žuvų pirštelių.

Šio žingsnio Davidas ėmėsi po to, kai sulaukė kritikos dėl neigiamos įtakos mažamečiams gerbėjams dėl jo aktyvaus dalyvavimo gazuotų gėrimų bei bulvių traškučių reklamose.

Davidas Beckhamas

Reklamos metu Davidas kalbėjo: „Kaip tėtis, aš žinau, kaip sunku priversti vaikus valgyti tai, kas sveika. Taip pat kaip futbolininkas žinau, kaip svarbu teisingai maitintis, kad galėčiau pasisemti pakankamai energijos. Taigi, manau, kad „GO 3“ yra puikus būdas, padėsiantis šeimoms žengti mažus žingsnelius sveikos mitybos link priimtinomis kainomis“.

Snoopas Doggas reklamavo sumuštinius

2012 metais Snoopas Doggas nusifilmavo reklaminiame vaizdo klipe, kuris buvo tiesiog jo paties dainos vaizdo klipo parodija.

Sumuštinius, skirtus šildyti mikro bangų krosnelėje, reklamavęs Snoopas Doggas vietoje oriiginalių dainos žodžių „Drop it like it's hot“ (liet. „Mesk, lyg būtų karšta“), repavo „Pocket like it's hot“ (liet. „Griebk, kol karšta“). Tiesa, sumuštiniai, kuriuos jis reklamavo, vadinosi itin panašiai – „Hot Pockets“ (liet. „Karštos kišenėlės“).

Kim Kardashian ir viešieji tualetai

2010 metais tualetinio popieriaus gamybos įmonė „Charmin“ pranešė apie didyjį viešųjų tualetų pristatymą Niujorko Time aikštėje.

Kas tapo šios kampanijos reklaminiu veidu? Kim Kardashian, kuri mielai stovėjo tarp įmonę reprezentuojančių meškinų ir dalijo visiems savo „milijono vertės“ šypseną.

Kim Kardashian

Spaudos pranešime Kim sakė: „Su visa pagarba Niujorkui, apžiūrėjau visas dovanas miestui, kurios gali padėti pagerinti miesto įvaizdį svečių akyse. Džiaugiuosi, kad dovanų pirkimo sezono metu netoliese Time aikštės bus galima pasinaudoti „Charmin“ padovanotais viešaisiais tualetais“.

Whoopi Goldberg reklamavo įklotus

Aktorė ir televizijos garsenybė Whoopy Goldberg ne tik nusifilmavo, bet sutiko įsiamžinti keliose trumpose reklamos serijose, kurios buvo viešinamos interneto platybėse, televizijoje ir net spausdintuose plakatuose.

Ką reklamavo Whoopy? Higieninius įklotus. „Vienas trijuose, kaip ir aš“, – taip vadinosi moteriškai auditorijai skirtų reklamų serija.

Reklamose Whoopy įamžino Kleopatrą, Moną Lizą ir kitas garsias istorines moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją