Kol visi svarstė, kieno tai galėjo būti darbas, pats Vladimiras Friskė žodžių į vatą nevyniojo ir sakė, kad įtaria vienintelį žmogų – savo žentą, skelbia dni.ru.

„Net nenoriu to komentuoti. Galiu tik palinkėti sėkmės aptarinėjant visą šį purvą", - paklaustas, kas jo nuomone galėtų būti susijęs su jo žmonos tėvo žmogžudytės užsakymu „Woman's Day" atkirto žinomas televizijos laidų vedėjas Dmitrijus Šepeliovas.

Tuo tarpu atlikėjos tėvas aiškino, kad pavojus jo gyvybei kilo dar prieš metus. „Šį telefoninį pranešimą su įspėjimu gavau dar praėjusių metų gegužės devintąją. Jį vis dar saugau, bet perskaityti nėra lengva dėl sudaužyto senojo telefono ekrano. Įspėjimą apie planuojamą pasikėsinimą į mano gyvybę gavau iš anonimo. Nežinomu numeriu nepavyko ir prisiskambinti.

Siuntėjas tik rašė, kad D. Šepeliovas patikėjo mano nužudymą šiam žudikui, bet jis pakeitė nuomonę ir nusprendė to neįvykdyti, nes, net ir nepažinodamas manęs, jis gerbia mano dukterį ir jau daug metų klauso jos dainų. Jis man taip pat patarė neprarasti budrumo, nes sekantis žudikas, kurį greičiausias pasamdys Dmitrijus, tokių jausmų Žanai gali ir neturėti", – pasakojo išgąsdintas vyras.

Tačiau visos šios painios istorijos su pačiu žentu jis neaptarinėjo. „Kam su Dmitrijumi tai aptarinėti? Mes su juo nebendraujame. Matomės tik per pasimatymus su anūku, kuriuose susitelkiu į bendravimą su Platonu. Pastarąjį kartą toks susitikimas įvyko gegužę.

Apie šią žinutę su Dmitrijumi nei tuomet, nei per kitus pasimatymus nekalbėjome. Kam jam mane užsakyti? Nežinau", - teigė garsios atlikėjos tėvas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)