Praėjusį savaitgalį realybės šou žvaigždė socialiniame tinkle „Facebok" su gerbėjais pasidalino automobilyje sėdinčio sūnaus nuotrauka, informuoja refinery29.com.

Kai kurie sekėjai greitai pastebėjo, kad berniukas sėdi ne veidu į automobilio sėdynę. Pagal Kalifornijos įstatymus, iki 2 m. amžiaus vaikai privalo sėdėti vaikiškoje sėdynėje ir atsukti veidu į automobilio sėdynę, nebent vaikas sveria daugiau nei 18 kg arba yra 1 m ūgio. Turbūt tik K. Kardashian pediatras žino jos sūnaus svorį ir ūgį. Be to, neaišku, ar fotografuota Kalifornijoje.

Tačiau tai nesutrukdė norintiems išplūsti dviejų vaikų motinos. Kiti uoliai ją gynė.

„Jis toks mielas. Apsaugokime dailų berniuką, kad jis sėdėtų veidu į automobilio sėdynę“, – rašo vienas. Kitas suskumba ginti K. Kardashian: „Matau, kad automobilių sėdynių policija sukruto. Amžinai kiša nosį ir reiškia savo nuomonę neprašyti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)