Kim Kardashian antrininke vadinama Anastasia Kvitko Majamio paplūdimyje pademonstravo ankštą maudymosi kostiumėlį, pro kurio kraštus sprūdo moteriški apvalumai.

Anastasia Kvitko

Drabužių dizainerė Bianca Elouise puošiasi kur kas subtilesniais maudymosi kostiumėliais. Viename paplūdimyje moteris buvo įamžinta su dviejų dalių maudymosi kostiumėliu, kurio viršutinė dalis priminė kaspinėlį, o kitame dizainerė pasipuošė vientisu netradicinio kirpimo kostiumėliu. Tiesa, Bianca išliko ištikima juodai spalvai.

Bianca  Elouise

27-erių dainininkė Hanna Ivanova Majamyje saulės spinduliais ir gaiviomis bangomis mėgavosi pasipuošusi dviejų dalių rožiniu maudymosi kostiumėliu.

Hanna Ivanova

Tiesa, ne visos garsenybės kuklinasi pademonstruoti savo kūno linijas. Štai aktorė Lisa Hochstein nepasikuklino ir pasipuošė iš perregimos medžiagos pasiūtu drabužėliu.

Lisa Hochstein

Kokius maudymosi kostiumėlius šį sezoną renkasi Kim ir Kourtney Kardashian , Coco Austin, Amber Rose, Emily Ratajkowski, Courtney Stodden ir daugelis kitų, pamatysite nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)